İkramiye artıyor: 4 Kasım Sayısal Loto sonuçları hangi ile çıktı?

Güncelleme Tarihi:

İkramiye artıyor: 4 Kasım Sayısal Loto sonuçları hangi ile çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2017 21:53

Kupon sahiplerinin merakla beklediği 4 Kasım Sayısal Loto sonuçları, Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. Bir önceki hafta gerçekleşen devrin ardından bu hafta iki katına çıkan büyük ikramiye, Sayısal Loto sonuçları ile kupon sahiplerinin umudu oldu. Peki, geçtiğimiz haftanın ardından 4 Kasım Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? İşte, merakla araştırılan 4 Kasım Sayısal Loto sonuçları ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Sayısal Loto sonuçları vatandaşlar kuponlarını yatıran vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen devrin ardından ikramiyenin iki katına çıktığı Sayısal Loto, 4 Kasım Cumartesi günü gerçekleşen çekilişin ardından büyük ikramiyenin hangi ile gittiğini merak ettirdi. İşte, merakla araştırılan 4 Kasım Sayısal Loto sonuçları ve ikramiyenin hangi ile gittiğine dair detaylı bilgiler

14, 21, 32, 37, 47, 49

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 5 bilen 234 kişi 3 bin 502 lira 45'er kuruş, 4 bilen 9 bin 861 kişi 62 lira 60'ar kuruş ve 3 bilen 165 bin 449 kişi 10 lira 50'şer ikramiye kazandı.

Çekilişte 3 milyon 174 bin 86 lira 40 kuruş ikramiye dağıtıldı.

Hasılattan KDV olarak 2 milyon 36 bin 840 lira 64 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 1 milyon 137 bin 665 lira 59 kuruş kamuya aktarılacak.

Haberin Devamı

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

Haberin Devamı

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

* (3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

* (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

* (6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.

BAKMADAN GEÇME!