14 Nisan Sayısal Loto sonuçları - Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama

Güncelleme Tarihi:

14 Nisan Sayısal Loto sonuçları - Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2018 21:19

Şans oyunları tutkunlarının vazgeçilmezlerinden olan Sayısal Loto'nun bu haftaki talihlileri dün akşam yapılan çekiliş sonrası belli oldu. MPİ'nin yaptığı çekiliş sonunda 6 bilen 3 kişi, 2 milyon 922 bin 152 lira 80'er kuruş ikramiye kazandı. Peki, ikramiye hangi numaralara çıktı?

Haberin Devamı

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta cumartesi günü yapılan Sayısal Loto çekilişi dün akşam MPİ'nin Ankara'da merkezinde yapıldı. Her hafta cumartesi akşamı milyonlarca vatandaşa zengin olma umudu yaşatan Sayısal Loto sonuçlarının bu haftaki kazandıran numaraları belli oldu.  İşte, 14 Nisan Sayısal Loto sonuçları MPİ sorgulama sayfası.

Milli Piyango İdaresi'nin gerçekleştirdiği Sayısal Loto çekilişiyle birlikte bu haftanın şanslı numaraları belirlendi. Her hafta milyonlarca vatandaşa zengin olma hayali yaşatan Sayısal Loto'da büyük ikramiyeyi kazanan çıkacak mı merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Sayısal Loto 3. devrini gerçekleştirmişti ve büyük ikramiye 6.397.879,67 TL'ye ulaşmıştı. İşte, bu haftanın kazanan numaraları...

3, 11, 34, 37, 40, 43

Haberin Devamı

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 5 bilen 186 kişi 5 bin 363 lira 20'şer kuruş, 4 bilen 9 bin 478 kişi 79 lira 20'şer kuruş, 3 bilen 180 bin 881 kişi 11 lira 70'şer kuruş ikramiye alacak. Büyük ikramiyeyi kazanan talihliler, kuponlarını Aydın İncirliova, Samsun Atakum ile İstanbul'un Büyükçekmece ilçelerinden yatırdı. Çekilişte, 12 milyon 630 bin 978 lira 90 kuruş ikramiye dağıtıldı. Hasılattan KDV olarak 2 milyon 479 bin 208 lira 87 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 1 milyon 385 bin 133 lira 16 kuruş kamuya aktarılacak.

14 Nisan Sayısal Loto sonuçları - Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama

GEÇEN HAFTA SONUÇLARI

Sayısal Loto sonuçlarında geçen hafta 6 bilen çıkmayınca 6.397.879,67 TL'lik ikramiye haftaya devretti. 5 bilen 155 kişi 6.103,25 TL, 4 bilen 8.564 kişi 83,70 TL, 3 bilen 160.169 kişi 12,50 TL'lik ikramiyenin sahibi oldu.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SAYISAL LOTO KURALLARI

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Haberin Devamı

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Haberin Devamı

Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

Haberin Devamı

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Oynamak istediğiniz kolon sayısını görevliye söyler ve kolonların otomatik olarak doldurulmasını sağlarsınız. Bundan sonra yapacağınız tek şey, ücretini ödeyip biletinizi teslim almak olacaktır. Sayıları kendiniz belirlemek istiyorsanız, boş kupon alıp seçtiğiniz sayıların üzerlerini kalemle işaretlemeniz gerekir. 1′den 49′a kadar olan sayıların içinden sizin belirleyeceğiniz 6 adedini seçmek suretiyle toplamda 3, 4, 5 yada 6 adet doğru tahminde bulunmaya çalışırsınız. İkramiyeler 3′den fazla doğru tahminde bulunan katılımcılar arasında paylaşılır. Seçtiği altı adet sayıdan altısı da çekilişte çıkan katılımcılar büyük ikramiyeye hak kazanırlar. Büyük ikramiye milyon liranın üzerindedir.

 

BAKMADAN GEÇME!