Sav'dan Ateş'e sert yanıt

Güncelleme Tarihi:

Savdan Ateşe sert yanıt
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2010 22:31

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş'in kendisine yönelik sözleriyle ilgili olarak, “Yılmaz Ateş'in, Önder Sav'ın çapına gelebilmesi için çok fırın ekmek yemesi lazım. Ateş, daha CHP'liliği bilmeden başka kulvarlarda yüzerken Önder Sav, CHP'de siyaset yapıyordu, yapmaya da devam edecek. Üzüntüm, bu telaşa koskoca Deniz Baykal'ı alet etmeye kalkışmalarıdır. Ben, Sayın Baykal'ın bu oyuna gelmeyeceğine inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Sav, CHP Genel Merkezi'nden çıkışta gazetecilere açıklama yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş'in yaşananları “Önder Sav operasyonu, darbe” olarak olarak değerlendirmesine değinen Sav, “Yılmaz Ateş'in, Önder Sav'ın çapına gelebilmesi için çok fırın ekmek yemesi lazım. Yılmaz Ateş daha CHP'liliği bilmeden başka kulvarlarda yüzerken Önder Sav, CHP'de siyaset yapıyordu, yapmaya da devam edecek. Çok Yılmaz Ateş'leri biz cebimizden çıkardık, sokağa bıraktık. Zaten bu telaşın temelinde yaklaşan kurultayda yok olacaklarını görmeleri yatıyor” dedi.

Gelişmelerden dolayı üzüntü duyduğunu ifade eden Sav, sözlerini şöyle sürdürdü: “Üzüntüm, bu telaşa koskoca Deniz Baykal'ı alet etmeye kalkışmalarıdır. Ben, Sayın Baykal'ın bu oyuna gelmeyeceğine inanıyorum. Bu kurultayı ahenkli bir şekilde, CHP'ye yaraşır bir şekilde, belli çıtayı aşağı düşürmeden, birbirimizi severek, sayarak, omuz omuza, gönül gönüle yaşayacağımızı CHP ailesine yaraşır bir kurultay yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!