Savcı'ya 2 saat ‘taciz’i anlattı

Güncelleme Tarihi:

Savcıya 2 saat ‘taciz’i anlattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

TÜRK sinemasında ünlü erkek oyuncularından Kadir İnanır hakkında ‘taciz, tehdit ve hakaret’ suçlamalarıyla savcılığa başvuran pop müzik sanatçısı Çelik ile manken sevgilisi Buket Saygı, soruşturma kapsamında dün savcıya ifade verdi.

Çelik'in geçtiğimiz haftalar yaptığı açıklamadan sonra kamuoyunun büyük ilgisini çeken 'taciz' olayının baş kahramanları Çelik ile Buket Saygı dün saat 13.30 sıralarında Sarıyer Adliyesi'ne geldi. Çelik kendisine ait 34 TE 2727 plakalı Renault Megane marka otomobilinden inerken Buket Saygı'nın avukatları Ömer Durak'ın 34 HHH 32 plakalı BMW otomobili ile gelmesi dikkatleri çekti. Soruşturmayı yürüten Sarıyer Cumhuriyet Savcısı Fazıl Arslanalp'e yaklaşık 2 saat ifade veren Çelik ve sevgilisi, adliyeden çıkarken el ele tutuştu. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan ünlü çift, adliyeden avukatları Durak'ın otomobiliyle ayrıldı. Adını Türk Sanat Müziği sanatçısı Ebru Gündeş ile yaşadığı aşk ilişkisiyle duyuran Çelik ve Buket Saygı'nın avukatı Ömer Durak, adliye çıkışında ‘‘Konu yargıya intikal etmiştir. Çelik ve Buket Saygı'nın verdikleri dilekçe ve ifadelerde basına yansıyanların dışında herhangi bir husus yoktur. Çekilen mesajların metinleri savcılığa sunulmuştur’’ dedi.

Soruşturmayı yürüten müracaat savcısı Fazıl Arslanalp de soruşturma kapsamında gerek göreceği isimlerin ifadelerini almaya devam edeceğini kaydetti. Savcı aldığı ifadelerle ilgili açıklama yapmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!