Savcı şüphelenip DNA testi istedi!

Güncelleme Tarihi:

Savcı şüphelenip DNA testi istedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2017 17:07

Behzat Ç.'nin yazarı Emrah Serbes'in 2 kişinin ölümü bir kişinin de yaralanmasına karıştığı kazayla ilgili şüpheli durum üzerine soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Serbes hastanedeyken kaza sırasında aracı kullandığını beyan eden Kenan Doğru'nun bu beyan üzerine tutuklandığı, ancak beyan yeterli olmadığından durumu şüpheli bulan savcının deliller üzerine soruşturma başlattığı öğrenildi.

Savcı şüphelenip DNA testi istedi

Savcılığın talebiyle kazaya neden olan araçtaki hava yastığındaki kan, kıl ve tüy örnekleriyle kamera kayıtları incelemeye alındı. Ancak kamera kayıtları gece ve karanlık tünele ait olduğundan aracı kullanan kişinin tam belli olmaması üzerine bu deliller beklendi.

HAVA YASTIĞINDAN ÖRNEKLER İNCELEMEYE ALINDI

Bu kapsamda şoför hava yastığı üzerindeki kan örnekleri alınarak Kenan Doğru ve Emrah Serbes’ten alınacak örneklerle Adli Tıp Kurumu'nda karşılaştırılması talimatı verildi. Bölge Kriminal Laboratuvarı'ndan sonuçlar beklenirken Serbes, sosyal medya hesabından itirafta bulunup Torbalı Savcılığı'na teslim oldu. Emrah Serbes çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Serbes'in aracının önündeki araca arkadan çarparak birlikte bariyerlere çarptıkları da ortaya çıktı.

 

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!