Sattığı minübüsü çaldı

Güncelleme Tarihi:

Sattığı minübüsü çaldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2007 12:24

SAMSUN’da 45 yaşındaki Ahmet Burak Karaduman, minübüsünü 24 bin YTL’ye 39 yaşındaki Orhan Aydın’a sattı. Karaduman sattığı minibüsü daha sonra, Aydın’ın evinin önünden yedek anahtarla çalıştırarak çaldı. Karaduman Aydın’a cep telefonundan gönderdiği mesajda da, “Ben senin hiç bir şeyini istemiyorum. Arabada neyin varsa alırsın. İşi terse sürersen, ben de sürerim” diyerek ortadan kayboldu.

Haberin Devamı

Olay dün saat 20.30’da Esenevler Mahallesi 17’nci Sokak üzerinde meydana geldi. Beyaz eşya satan Orhan Aydın, 10 gün önce 24 bin YTL vererek, Ahmet Burak Karaduman’ın 52 DS 446 plakalı minübüsünü satın aldı. Önceki gün minübüsünü evin önünde bırakarak kayınpederine misafirliğe giden Orhan Aydın, döndüğünde minübüsünün yerinde olmadığını gördü. Çevredekilere sorduğunda da minibüsü Ahmet Burak Karaduman’ın aldığını öğrendi.

Orhan Aydın, cep telefonundan aradığı Karaduman'a ulaşamadı. Ardından minübüsü satın aldığı Karaduman’dan mesaj aldı. Cep telefonuna gelen, “Ben senin hiç bir şeyini istemiyorum. Arabada neyin varsa alırsın. İşi terse sürersen, ben de sürerim’ yazılı mesajı okuyunca şoke olan Orhan Aydın, polise giderek minübüsünü çalan eski sahibi Ahmet Burak Karaduman’dan şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

Polis minibüsü ve çaldığı ileri sürülen Ahmet Burak Karaduman'ı ararken, Orhan Aydın, “Ben böyle birşey görmedim. Parasını verdim. Aracın devrini almamıştım. Ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilemiyorum. Bana yardım edin” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!