Satanist avcısı emniyet müdürü Ak Parti'den aday

Güncelleme Tarihi:

Satanist avcısı emniyet müdürü Ak Partiden aday
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2011 12:55

CİNAYET Büro Amirliği yaptığı dönemde Şehriban Coşkunfırat’ın katil zanlısı 3 satanisti ve "kolici" lakaplı seri katil Orhan Aksoy’u yakalayan emekli emniyet müdürü Metin Örel, İstanbul 2. Bölge’den Ak Parti milletvekili aday adayı oldu.

Yabancı bir firmada yöneticilik yapan emekli emniyet müdürü Metin Örel, bugün Sütlüce’de bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na giderek milletvekilliği adaylığı başvurusunda bulundu. Örel, 2011 genel seçimlerinde İstanbul 2. Bölge’den milletvekili olmak istediğini belirtti.

1964 İstanbul doğumlu olan Örel, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde Cinayet Büro Amiri olarak görev yapmıştı. Amirlik yaptığı dönemde Türkiye gündemini sarsan sanatist ve kolici cinayetlerini çözen Metin Örel, Ortaköy Mezarlığı’nda toprağa yarı gömülü olarak bulunan Şehriban Coşkunfırat’ı (21) öldüren ve satanist olduklarını söyleyen Ömer Çelik, Engin Arslan ve Zinnur Gülşah Dinçer’i yakalamıştı. Örel, ayrıca İstanbul’da 5 kişiyi öldürüp kolilediği için "Kolici" lakabını alan Orhan Aksoy’u da yakalamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!