Şartlar oluşursa Sercan'ı satarız

Güncelleme Tarihi:

Şartlar oluşursa Sercanı satarız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2009 18:48

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Sercan'ın transferi ile ilgili sorulara Başkan İbrahim Yazıcı, 'Şartlar oluşursa satarız' diye yanıt verdi

Haberin Devamı

Başkan Yazıcı, bir soru üzerine "Sercan Yıldırım ve Volkan Şen'e taliplerin çıkması sevindirici bir durum. Sercan'ı geçen sezon satmamız için çok beklediler, ama satmadık. Nedeni ise kafamızdaki şartların oluşmaması. Bu şartlar oluşursa satarız. Değeri verildiğinde ceketimi bile satarım" dedi.

Başkan Yazıcı, Sercan Yıldırım'ın arabayla otobanda 260 yapmasının anımsatılması üzerine de, "Bu tabii ki bir hata. Gençliğimizde biz de yaptık böyle hatalar. Sercan'ın gençliğine veriyorum" dedi ve "Bizim futbolcularımız süratli futbolculardır" diye espri yaptı.

NARKOZUN ETKİSİNDEN ÇIKAMAMIŞ

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın şike iddialarına yönelik bir soruyu yanıtlarken, "Çok ameliyat geçirdiğini öğrendim, anlaşılan narkozun etkisinden çıkamamış" dedi.

Haberin Devamı

Bursaspor Kulübü, bugün Kültürpark Orman Çay Bahçesi'nde basın mensuplarıyla bayramlaşma töreni düzenledi. Törene, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya ve basın mensupları katıldı. Bu arada, spor yorumcusu Ersun Yanal da bayramlaşmaya gelerek Başkan Yazıcı ile sohbet etti. Başkan Yazıcı, bayramlaşma töreninde Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın şike iddiaları ve bu iddialar üzerine Futbol Federasyonu'nun soruşturma başlatmasına ilişkin bir soruyu yanıtlarken, "Bu iddialar üzerine soruşturma açılıp açılmayacağını hukukçulara sorsanız olmaz derler. Olayın ne görgü tanığı var, ne de kanıtı. Cavcav'ın yaşı bayağı ilerledi, bu arada ameliyatlar da geçirdi. Anlaşın narkozun etkisinden henüz çıkamadı" dedi.

Bursaspor'un hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Av. Öztürk Yazıcı da bu tür açıklamaların kurumsal kişiliğe zarar verici nitelikte olduğunu belirterek, gereken girişimlerin yapılacağını bildirdi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!