Sarıyer’de cip denize uçtu, sürücüyü vatandaÅŸlar kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Sarıyer’de cip denize uçtu, sürücüyü vatandaşlar kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 06:36

İstanbul Sarıyer'de seyir halindeki bir cip, önce cadde üzerinde manevra yapan otomobile ardından da park halindeki otomobile çaptıktan sonra bariyerleri aşarak denize uçtu. Vatandaşlar tarafından denizden çıkartılan yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Olay Sarıyer Yeniköy Mahallesi Köybaşı Caddesi’nde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yeniköy’den Sarıyer istikametine seyir halinde olan Can Öztürk yönetimindeki 34 NP 3711 cip, cadde üzerinde manevra yapmaya Adnan Akkaya yönetimindeki 34 YSF 76 plakalı otomobile çarptı. Kontrolden çıkarak savrulan cip daha sonra park halindeki otomobile çarpıp bariyerleri aşarak denize uçtu.

Sarıyer’de cip denize uçtu, sürücüyü vatandaşlar kurtardı
SÜRÜCÜYÜ DENİZDEN VATANDAŞLAR ÇIKARDI

Olayı gören vatandaşlar yaralı sürücüyü denizden çıkartarak durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Öztürk, ambulansla Sarıyer Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Denize düşen otomobil ise deniz polisi tarafından uzun süre arandı. Aracı arama çalışmaları sürüyor.

Haberin Devamı

Sarıyer’de cip denize uçtu, sürücüyü vatandaşlar kurtardı

''KATLÄ°AM OLABÄ°LÄ°RDÄ°''

Öte yandan olayın görgü tanığı Ali Navcı, ''Arabanın uçtuğu yerde çay tezgahları olurdu. Bugün tesadüfen açılmadı. Eğer ki bugün tezgahı açmış olsaydı burada toplu katliam olurdu. Çünkü masalar dolu oluyordu" dedi.

Â

Sarıyer’de cip denize uçtu, sürücüyü vatandaşlar kurtardı

''ARAÇ HIZLA GELİYORDU"

Bir başka görgü tanığı ise, "Hızlı geliyordu araç, ilk önce önündeki arabaya vurdu, duramayınca da park halindeki arabaya vurdu. Daha sonra savrulup tümseklerin üzerinden denize uçtu. Tek başına olduğunu söylüyorlar" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!