Sarı meleğin zor günleri

Güncelleme Tarihi:

Sarı meleğin zor günleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2006 00:00

70’li yılların sevilen dizisi "Charlie’nin Melekleri"nin yıldızlarından Farah Fawcett kansere yakalandı. Yıldızın bağırsağından tümör alındı.

BAĞIRSAK kanseri tanısı konulan 59 yaşındaki Farah Fawcett, ameliyat olarak bağırsağından tümör aldırdı. Yakınları birkaç aydan beri kanserle boğuşan Fawcett’in ameliyattan sonra gecikmeksizin kemoterapi seanslarına başlayacağını söyledi. Geçtiğimiz Ağustos’ta yapılan Emmy Ödülleri Töreni’nde "Charlie’nin Melekleri" dizisindeki diğer rol arkadaşları Jaclyn Smith ve Kate Jackson’la bir araya gelen ve genç görünümüyle davetlileri kendine hayran bırakan Fawcett’e kanser teşhisi konulması güzel yıldızı yıktı.

Çok halsiz

Fawcett’in bir aile dostu, ünlü aktrisin son aylarda kendini iyi hissetmediğini, Emmy töreninde muhteşem görünmesine rağmen halsiz olduğunu ve iki aydan beri mide ağrısı çektiğini belirtti. Rahatsızlığı nedeniyle son haftalarda oldukça kilo veren Fawcett, 1980-1997 yılları arasında beraber olduğu ünlü aktör Ryan O’Neal’in Santa Monica sahilinde bulunan evine taşındı. Kendisi de kan kanseriyle mücadele eden O’Neal, eski sevgilisine bakmak için film çalışmalarına ara verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!