Sarhoş kafayla devrim yapacağını sanıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Sarhoş kafayla devrim yapacağını sanıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2013 00:00

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Taksim Gezi Parkı’nda yaşananlar için, “5’inci darbe provası” iddiasında bulundu.

Haberin Devamı

Tayyar, Gezi Parkı’ndaki direnişçiler için de Twitter’dan, “Ayık kafayla seçim sandığını bulamayanlar, sarhoş kafayla devrim yapacağını sanıyor” mesajı attı. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Mustafa Varank da Twitter’dan, “Kendini solcu zanneden sanatçı, gazeteci arkadaşların ne çok eylem hevesi varmış. Adrenalin için başka yöntemler de var, siz bilirsiniz onları. Çevreyle derdi olmayanların sanal operasyonlarına kanmayın arkadaşlar” mesajı attı.

Erdoğan’ın yakın ekibinden Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın da dün sabah Twitter’dan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Taksim Gezi Parti Platformu ve Mimarlar Odası temsilcileriyle bir araya gelerek çözüm üzerinde çalışacaklarını duyurdu. Kalın, “2 gündür diyalog zemini ve çözüm için çaba harcıyoruz. Ama Gezi Parkı’nı bahane edip olayı Hükümet karşıtlığına çevirmek isteyenler dinlemiyor” mesajı da attı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!