Şans Topu sonuçları bu hafta yüzleri güldürmedi! İşte kazandıran numaralar

Güncelleme Tarihi:

Şans Topu sonuçları bu hafta yüzleri güldürmedi İşte kazandıran numaralar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 21:38

Şans Topu sonuçları bu hafta bilen olmayınca gelecek haftaya devroldu. Milli Piyango İdaresi'nin Ankara'daki merkezinde gerçekleştirilen çekilişin ardından noter huzurunda açıklanan 31 Ekim Şans Topu sonuçları, bugün kupon sahipleri tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte, 31 Ekim akşamı çekilen Şans Topu sonuçları ve ikramiye hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Şans Topu sonuçlarında büyük heyecan sona erdi ve bu haftanın kazanan numaraları belli oldu. Her hafta çarşamba akşamı milyonlarca vatandaşa umut kapısı açan Şans Topu'nda bu hafta büyük ikramiyeyi kazanan şanslı talihli bulunacak mı merak ediliyor. İşte, 31 Ekim Şans Topu sonuçları sorgulama ekranı.

Milli Piyango İdaresi tarafından Ankara'da gerçekleştirilen çekilişle birlikte Şans Topu sonuçlarında bu haftanın kazanan numaraları belirlendi.  İşte, 31 Ekim Şans Topu sonuçları sorgulama ekranı.

2, 12, 25, 29, 30 + 6

ŞANS TOPU SONUÇLARINI TÜM DETAYLARIYLA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şans Topu sonuçları bu hafta yüzleri güldürmedi İşte kazandıran numaralar

ŞANS TOPU HAKKINDA

Haberin Devamı

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanan bir sayısal oyundur. İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır. İştirakçiler, ilk sayı kümesinden 5 (beş) adet, ikinci sayı kümesinden 1 (bir) adet numarayı seçerek oyuna katılabileceklerdir.

Şans Topu (5+1) oyunu, yaygın ikramiye verilmesine uygun bir oyundur. Bu nedenle ikramiye grupları fazladır. (5+1)'in bilinme olasılığı diğer oyunlara kıyasla daha yüksektir (1/3.895.584). Şans Topu (5+1) oyununda ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1) ve (1+1) olmak üzere 8 adettir.

Şans Topu (5+1) oyunu, her Perşembe günü sabahından, Çarşamba günü 21:00'e kadar Sayısal Oyun bayilerinde bulunan oyun terminallerinden oynanabilir.

Çekiliş sonrası ikramiye kazanan iştirakçilerimizden; (1+1), (2+1), (3), (3+1) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden, (4+1) ve (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden, (5+1) bilenlere ise, ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir.

Şans Topu (5+1) oyunu ikramiyeleri, çekiliş tarihinden itibaren 1 (bir) yıl içerisinde bayilerden veya İdare Şubelerinden alınabilir.

Haberin Devamı

ŞANS.TOPU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!