Şanlıurfa'da hırsız operasyonu: 4 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfada hırsız operasyonu: 4 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2006 14:38

Şanlıurfa'da, kiraladıkları araçla başka bir ilden Şanlıurfa'ya gelen ve 5 ayrı evde hırsızlık olayına karıştıktan sonra kenti terk etmeye çalıştıkları belirtilen 4 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan yazılı açıklamaya göre, Yenişehir ve Şehitlik semtlerinde 5 ayrı evde meydana gelen hırsızlık olaylarını araştıran asayiş şube ekipleri, Akabe mevkiinde 33 E 8826 plakalı bir otomobili durdurdu.

Otomobilde yapılan aramada, 1 adet lazer marka pompalı tüfek ile söz konusu evlerden çalındığı tespit edilen 1 adet dizüstü bilgisayar, kamera, 2 fotoğraf makinesi, 1 vcd, 6 adet kol saati, 7 çocuk bileziği, giysi, yorgan, battaniye, makas gibi ev eşyaları ile 2 gram esrar bulundu.

Otomobildeki S.K, R.B, A.K, ve S.A. gözaltına alındı.

Bu arada, sahte kimlik kullanan S.K'nın gerçek kimliğinin H.E. olduğunu belirlendi. H.E'nin üzerinde yapılan aramada bin 150 avro ile 2 bin 155 YTL ele geçirildi.

Gözaltına alınan kişilerin sorgulanması sonucu H.E'nin Adıyaman'da 17, Mersin'de 3, R.B.'nin Mersin'de 7, Uşak'ta 1, A.K'nin ise Mersin'de 3 ayrı hırsızlık suçundan arandığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!