Şanlıurfa'da baba vahşeti

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfada baba vahşeti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2014 19:24

ŞANLIURFA'da boşanma aşamasında olduğu eşi Gülistan Karakan ile tartışan 42 yaşındaki Zafer Karakan, çocukları 12 yaşındaki Kadir ve 18 yaşındaki Baran'ı sokakta pompalı tüfekle öldürdükten sonra kaçtı.

Haberin Devamı

Olay, akşam saatlerinde Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Bakkal işleten Zafer Karakan, boşanma aşamasında olduğu ayrı yaşadığı eşi Gülistan Karakan ile tartıştı. Zafer Karakan, tartışmanın ardından çocukları Kadir ve Baran'ı alıp bir süre parkta gezdirdi. Karakan, bir süre sonra çocukları eve bırakmak eşinin oturduğu sokağa geldi. Burada bulunan motosikletinden pompalı tüfeğini alan Zafer Karakan, çocuklarına ateş ettikten sonra motosikletine binip kaçtı.



İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, sokakta kanlar içerisinde kalan kardeşleri, ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastenesi'ne götürdü. Acil servise alınan 2 kardeş, doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kadir ve Baran Karakan kardeşlerin cesetleri, otopsi için morga konulurken, olayın ardından sokakta çalışma yapan polisler, boş fişekleri toplayıp delil aradı. Gülistan Karakan ve yakınlarının sinir krizi geçirdiği olay sonrası motosikletle kaçan Zafer Karakan'ın yakalanması için çalışma başlatılırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!