Saniye saniye kaza anı

Güncelleme Tarihi:

Saniye saniye kaza anı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2010 16:32

ZONGULDAK Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Özlem Çubukluöz, gönüllü öğretmenlik yaptığı dersanedeki öğrencilerini pikniğe götürmek için yolun karşısına geçirirken, freni boşalan kamyonetin altında kaldı.

Haberin Devamı

SANİYE SANİYE KAZA ANI / WEB TV

Bugün aynı zamanda doğum günü olan Çubukluöz’ün ağır yaralandığı kaza, başka bir dersanenin penceresinden cep telefonuyla arkadaşlarını çeken bir öğrenci tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaza, bugün saat 09.30 sıralarında Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Zonguldak’taki Zafer Dersanesi’nde eğitim gören 100 öğrenci, Elvanpazarcık Beldesi’ndeki Kent Ormanı’na pikniğe gitmek için dershane önünde toplandı. Öğrenciler, minibüslere binmek için yolun karşısına geçmeye başladı. Dershanede gönüllü öğretmenlik yapan Özlem Çubukluöz de arkadan gelerek, öğrencilerini elleriyle ileriye doğru ittirerek acele etmelerini istedi. Bu sırada, kent merkezine giden Mustafa Çınar yönetimindeki 14 AP 495 plakalı kamyonet, Özlem Cubukluöz’e çarptı. Freni boşalan kamyonetin altında yaklaşık 10 metre sürüklenen Çubukluöz, ağır yaralandı. Kamyonet ise park halindeki Çetin Karayer’e ait 67 S 0037, Celalettin Ergül’e ait 67 EK 821 ve Ahmet Papila’ya ait 67 DN 970 plakalı araçlara çarptıktan sonra karşı yönden gelen Ertan Çelik yönetimindeki 74 AR 170 plakalı otomobile çarparak durdu.

‘ÖĞRENCİLERİNİ KORUMAYA ÇALIŞIREN’

Öğrencilerini olası bir kazaya karşı korumaya çalışırken kendisi kamyonetin altında kalan Özlem Çubukluöz, olay yerinde bir süre ambulans bekledi. Öğretmenlerini kanlar içinde yerde yatarken gören bazı öğrenciler gözyaşlarına boğuldu. Öğreci Merve Yavuzyılmaz ise fenalık geçirdi. Kısa süre sonra gelen 112 Acil Servis ekibi, Çubukluöz’e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çubukluöz, ameliyata alındı.

KAZA ANI CEP TELEFONUNDA

Kazanın gerçekleştiği bölgede başka bir dershanede eğitim gören bir öğrenci, pikniğe giden arkadaşlarını cep telefonuyla çekerken, tesadüfen kazayı da saniye saniye görüntüledi. Görüntüde, öğrencilerini elleriyle ittirerek bir an önce karşıya geçmelerini isteyen Özlem Çubukluöz, hızla gelen kamyonetin altında kalıyor.
Kazanın ardından kaçan, kısa süre sonra ise teslim olan kamyonet sürücüsü Mustafa Çınar gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!