Sandıklı’da yollar yapılmalı

Güncelleme Tarihi:

Sandıklı’da yollar yapılmalı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2000 00:00

Haberin Devamı

Havaların ısınmasıyla birlikte kar ve buzların erimesi bizler adına sevindirici olmuştur. Geride bıraktığımız günlerde fazla büyük olmasa da yaşanan trafik kazaları sonuçta hepimizi üzmüştür. Bunların nedenlerine göz attığımızda şoförlerimizin zincirsiz ve korunmasız trafiğe çıkmalarıyla birlikte yoların buzlu ve kaygan olması trafik kazalarına yol açmıştır.

Daha önce de belirtiğimiz üzere ilçemizde birüst geçidin olmayışı hem yayalarımızı hem de şoförlerimizi zor duruma sokmaktadır. Acilen yapılacak bir üstgeçit hepimiz için faydalı olacaktır.

TATİL BİTTİ

Öğrencilerimizin yarı yıl tatilini bitirip, tekrar okullarına başlamaları trafikte yaşanan yoğunluğu artıracaktır. Bu nedenle trafikte araç başında bulunan şoför arkadaşlarımız daha dikkatli ve trafik konusunda henüz tam anlamıyla bilinçlenmemiş küçük öğrenci arkadaşlarımıza yardımcı olmalıdırlar. Özellikle ilçemizin tek otogarının şehir içinde bulunması kazalara neden olmaktadır.

Bu konuda da şoför arkadaşlarımızı bir kez daha dikkatli olmaya çağırıyoruz. Ayrıca yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte ilçemizde bulunan dünyaca ünlü kaplıcaların birçok turist tarafından ziyaret edilecek olmasını da gözardı etmeyerek, ilçemizde yol çalışmalarının hızlandırılması gereklidir.

Ahmet Erdem

Sandıklı Soförler ve Otomobilciler Odası Başkanı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!