Sanal İstihdam Fuarı nedir?

Güncelleme Tarihi:

Sanal İstihdam Fuarı nedir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2019 15:47

İŞKUR, iş arayanların herhangi bir sebeple katılamadığı istihdam fuarı ve kariyer günlerine erişebilmesi için 'Sanal Fuar' uygulamasını hayata geçirmişti. Yılın belli dönemlerinde düzenlenen Sanal İstihdam Fuarı'nın detayları, özellikle iş arayışı içinde olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte, Sanal İstihdam Fuarı hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...

Haberin Devamı

İstihdam seferberliği kapsamında, Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen istihdam fuarları ve kariyer günleriyle işveren ve iş arayanları buluşturan Kurum, erişebilirliği kolaylaştırmak için bu etkinlikleri dijital ortama taşıdı. İş arayanların, herhangi bir sebeple katılamadığı istihdam fuarı ve kariyer günlerine erişebilmesi için "Sanal Fuar" uygulamasını başlatan İŞKUR, iş görüşmelerinde mesafeleri de kaldırdı.

İstihdam seferberliği kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleşen İstihdam Fuarlarımız ve Kariyer Günlerimiz oluşturulan ‘ Sanal Fuar ‘ teknolojisi ile daha global ve ulaşılabilir hale geliyor.

25-26 Eylül 2019 tarihinde Türkiye genelinde en çok işe yerleştirme yapan firmalarımızın katılım sağlayacağı Sanal İstihdam Fuarı, vatandaşların ilgisini çekiyor.

Haberin Devamı

Vatandaşlar, Sanal Fuar tarihlerinde https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresine girerek, katılımcı firmalar ile yazılı veya görüntülü olarak görüşebilecek ve online olarak CV’ lerini bırakabileceklerdir.

SANAL FUAR NASIL ZİYARET EDİLİR?

1) Cep telefonu, bilgisayar veya tabletinizden https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresine girin,

2) Kayıt olun,

3) Fuar tarihlerinde size gönderilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapın,

4) Profilinize önceden hazırladığınız CV’ yi yükleyin veya yeni CV oluşturun,

5) Katılımcı firma yetkilileri ile görüşün,

6) İstediğiniz firmaya CV’nizi bırakın.

 

BAKMADAN GEÇME!