Samsun'da trafik kazası: 25 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Samsunda trafik kazası: 25 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 13:02

SAMSUN'un Kavak İlçesi'nde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yola çıkan köpek, otobüsün devrilmesine neden oldu. Yan yatan otobüste 25 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Otobüsün çarptığı köpek ise telef oldu.

Haberin Devamı

SAMSUN'DAKİ KAZANIN FOTOĞRAFLARI

Kaza bu sabah Kavak İlçesi'nin Çakallı Mevkii'nde meydana geldi. İstanbul'dan Giresun'un Görele İlçesi'ne giden, Hüsamettin Geçgel yönetimindeki 34 C 8344 plakalı yolcu otobüsünün önüne aniden bir köpek çıktı. Sürücü Geçgel, direksiyonu aniden kırınca köpeğe de çarpıp kontrolden çıkan otobüs yolun kenarına yan yattı. Otobüs içerisinde bulunan ve Görele İlçesi’ndeki bir yakınlarının mevlüdüne giden Zeki Aydemir, Emre Caner Işgın, Ayhan Işkın, İsmail Hakkı Işkın, Döndü Işkın, Nur Caner Işkın, Özcan Işkın, Bircan Işkın, Gülay Işkın, Oğuzhan Işkın, Damla Işkın, Ayşen Işkın, Çağla Irmak Işkın, Züleyha Tok, Efe Ercan Tok, Ergül Tok, Özlem Tok, Öznur Tok, Güllü Tok, Aslı Gecir, Songül Tok, Duygu Tok, Doğan Sabri Tok ile otobüs şoförü Hüsamettin Geçgel ve yedek sürücü Hüseyin Aydın yaralandı.

Haberin Devamı

Yaralıların bir kısmının tedavisi ayakta yapılırken diğer yaralılar ambulanslarla Kavak ve Samsun'daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılar içerisinde hayati tehlikesi bulunan kimsenin olmadığı belirtildi. Kazadan sonra ambulansta ilk müdahale yapılan şoför Hüsamettin Geçgel, “Yağmur vardı. Birden önüme köpek çıktı. Çarpmamak için direksiyonu kırdım. Otobüs kaydı. Kontrolü kaybettim. Otobüs yolun sağ tarafına devrildi. Köpeğin de telef olduğunu gördüm” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!