Saltanat kapısı önünde kaza: 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Saltanat kapısı önünde kaza: 5 yaralı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 18, 2012 07:47

DOLMABAHÇE Sarayı önünde 3 aracın karıştığı kazada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazaya neden olduğu iddia edilen otomobilin sürücüsünü itfaiye ekipleri kurtardı.

Dolmabahçe Caddesi, Dolmabahçe Sarayı’nın saltanat kapısı giriÅŸinde saat 01.00 sıralarında meydana gelen kazada 5 kiÅŸi yaralandı. Görgü tanıklarının iddiasına göre; Abdurrahman UlaÅŸ Aslan, kullandığı otomobille yolda zikzak çizerek ilerlerken, karşı ÅŸeritten gelen Umut Ayçiçek’in kullandığı minibüse çarptı. Kaza mahallinden geçen taksi de kazaya karıştı. Kazada otomobilin sürücüsü Abdurrahman UlaÅŸ Aslan ile ismi öğrenilemeyen bir kadın ve karşı ÅŸeritten gelen minibüsün sürücüsü Umut Ayçiçek ile araçta bulunan Seyfettin Yalçın yaralandı. Kazada hafif ÅŸekilde yaralanan taksi sürücüsü Hasan AydoÄŸan saÄŸlık ekiplerine ÅŸiÅŸen kafasını kontrol ettirdi. Ancak taksici hastaneye gitmek istemediÄŸini belirtti. Kazada yaralanan otomobil içinde sıkışan sürücü Abdurrahman UlaÅŸ Aslan itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralıları Okmeydanı EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi ile Taksim Ä°lkyardım EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Â

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’de görevli Umut Ayçiçek, otomobilin sürücünün zikzaklar çizdiğini ve otomobilinde de bira şişelerinin çıktığını iddia etti. Otomobilden çıkan bir şişesi dikkatlerden kaçmazken, kazaya karışan araçlar trafik ekiplerinin çalışması sonucu olay yerinden kaldırıldı. Kazaya karışan taksi sürücüsü Hasan Aydoğan, "Karşı yönden elinde alkol şişesi olan bir sürücü, aracıyla minibüse çarptı. Daha sonra da benimle çarpıştı. Adamlar içiyor cezasını biz çekiyoruz" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!