Sallan, yuvarlan, ayrıl

Güncelleme Tarihi:

Sallan, yuvarlan, ayrıl
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Özellikle son yılların rock müzik şarkıcıları, ilginç evlilik öyküleriyle ve skandal yaratan boşanma dedikodularıyla dünyayı sarsıyorlar. Bir iddiaya göre, yüzyılımızın en olaylı boşanmalarını Rock Müzik dünyasının devleri yaşamış ve yaşamaya devam ediyor.

PAMELA ANDERSON TOMMY LEE

Düğün:Tanıyştıktan tam beş gün sonra 1995 yılının Şubat ayında Meksika'da bir kumsalda düzenlenen düğün töreniyle evlendiler. Damat Tommy Lee, sadece bir pantolon giymişti. Gelgin ise beyaz bir bikini mayo ile evlilik yeminini tekrarladı.

Evlilik:Söylentilere göre, ünlü çift, Los angeles'teki evlerinde Rock müzik sanatçısı Tommy Lee'nin piyanosunun üzerine tavandan aşağı bir salıncak asmış. Tommy Lee, piyanosunun başında Rock müziğine yeni parçalar kazandırırken Pamela anderson da çırılçıplak salıncakta sallanıyormuş. Bu karı kocanın 1996 yılında bir erkek çocukları dünyaya geldi, adını Brandon koydular.

Boşanma: Evlilik hayatlarını bir porno film gibi film ve fotoğraf kareleriyle dünyaya göstermekten geri kalmayan çiftin 1997'de ikinci çocukları Dylan dünyaya geldi. Bir süre sonra ise Pamela Anderson, kocasının ona şiddet uyguladığını ileri sürerek boşanma davası açtı. Karı koca boşandı, sonra tekrar evlendi.Üçüncü kez boşanan çift şu sıralar gene birlikte. Yeni bir boşanma davası her an açılabilir.

JERRY HALL MICK JAGGER

Düğün: 21 Kasım 1990 günü, endonezya'nın Bali adasında altı saat süren bir düğün töreni yapıldı. Jerry Hall daha sonra düğün töreniyle sadece Mick Jagger'in ilgilendiğini söyledi.

Evlilik:Onlarınkisi çok fırtınalı bir beraberlikti. Tam dört çocukları oldu. 1992'de geçici olarak ayrı yaşamaya başladılar.

Boşanma: Jerry Hall, çapkın kocasının Brezilyalı manken Luciana morad'dan bir erkek çocuk sahibi olduğunu öğrenince kocasından boşanmak için mahkemeye başvurdu. Ancak mahkeme bu ünlü çiftin evliliğini geçersiz saydı. Bali adasındaki düğün töreninde gelin ile damat evlilik yeminini tekrarladıkları zaman bu olay kayıtlara geçmemişti. ingiliz ve endonezya yasalarına göre, nikah geçersizdi.Jerry Hall, bu açıklamaya rağmen çocuklarının babasından 30 milyon sterlin tazminat istedi. Mick Jagger'in servetinin 150 milyon sterlin olduğu sanılıyor. Bu arada eski karı koca basına tiekrar birlikte poz vermeye başladı. Barışma söylentileri iyice yaygınlaştı.

ANGIE BARNETT DAVID BOWIE

Düğün: Nikah töreni, 20 Mayıs 1970'de İngiltere'de Kentteki Nikah dairesinde yapıldı.

Evlilik: angie Barnett,‘‘Bizim evliliğimiz, cinsel özgürlmük kuralları üzerine kurulmuştu‘‘dedi.Fakat bir süre sonra bu evliliğin yürümediği ortaya çıktı. David Bowie'nin almanya turnesine eşi katılmamıştı. Angie Barnett öylesine mutsuzdu ki, bir kaç kez intihar girişiminde bulundu.

Boşanma: 1980 yılında boşanma davası görülürken, David Bowie'nin avukatları, angie Barnett'in başka bir kadınla sapık ilişkiye girdiğini kanıtlayan fotoğrafları mahkemeye sundular. Angie Barnett ise daha sonra kocasının cinsel bakımdan soğuk bir erkek olduğunu açıkladı. mahkeme David Bowie'yi on yıl süreyleangie Barnett'e ayda 750 bin dolar nafaka ödemeye mahkum etti.Bu evlilikten dünyaya gelen Duncan Zowie Haywood,80'li yılların sonunda annesiyle ilişkisini kesti.

LISA-MARIE PRESLEY MICHAEL JACKSON

Düğün: Lisa -Marie Presley ile Michael Jackson, 1994 yılının Mayıs ayında Dominik Cumhuriyetinde, gizlice, 15 dakika süren bir törenle evlendiler

Evlilik: Bir televizyon programında Presley'e kocasıyla seks yapıp yapmadığı soruldu. Lisa Marie Presley bu soruya ‘‘Evet, evet, evet‘‘ diye yanıt verdi.Ancak Presley'in arkadaşları bu evlilikte seks ilişkisinin gerçekleşmediğini iddia ettiler.

Boşanma: Boşanma davasını Presley başlattı. Kocasıyla arasında şiddetli geçimsizlik olduğunu belirtti. Evlilik, 18 Ocak 1996'da sona erdi. Lisa marie,. kısa bir süre sonra da babasının vasiyeti gereği onun mirasından pay almaya başladı. Presley, boşanma tazminatı olarak yaklaşık 20 milyon sterlin aldı

PAULA YATES BOB GELDOF

Düğün: Bu ünlü çift 1986 yı5lının haziran ayında evlendi ama onlar on yıldan beri beraberdiler.

Evlilik: karı kocanın üç kızı var. .Paula Yates'i8 de Bob Geldof'un da eşlerini sık sık aldattıkları biliniyor.

Boşanma: 1995 yılının Şubat ayında, Paula Yates, Michael Hutchince ile yaşamak için kocasını terketti. Daha sonra kocası aleyhine boşanma davası açtı ve Bob Geldof'un onu altı kadınla aldattığını ileri sürdü. Boşanma davası 1998'de sonuçlandı ve kızların velayeti babaya verildi. Michael Hutchence'in intihar etmesinden sonra eski karı koca arasındaki buzlar eridi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!