Salihli'de sahte kredi kartı operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Salihlide sahte kredi kartı operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2005 12:14

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde ABD'de bir bankaya ait hesap numarasına kayıtlı sahte kredi kartları ile alışveriş yaptıkları iddia edilen 4 kişi, yakalandı.

Önceki akşam 4 kişinin kredi kartlarıyla yaptıkları alışverişten şüphelenen bazı işyeri sahipleri, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sevgi Yolu'nda bulunan kamera ile şahısların eşkalini ve otomobilin plakasını tespit ederek, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortak çalışma başlattı.

Ekipler, şahıslara ait olan 35 NT 382 plakalı otomobili, Salihli-Alaşehir yol kavşağında durdurdu. Otomobilde bulunan F.P. (32), B.A. (32), C.K. (32) ve S.A'nın (34) üzerlerinde yapılan aramada, sahte olduğu iddia edilen 4 adet kredi kartı ile bu kartlarla 3 ayrı işyerinden alınan 10 adet cep telefonuna el konuldu.

Yetkililer, yapılan araştırmada, kopyalama usulü edinildiği bildirilen kredi kartlarının, ABD'nin Güney Dakota bölgesinde bir bankaya ait hesap numarasına kayıtlı olduğunun belirlendiğini kaydettiler.

Gözaltına alınan zanlılar, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.



12:03 20/10/05
"
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!