Sahte içkiden zehirlenen kişinin babası konuştu: Leblebi gibi satılıyor

Güncelleme Tarihi:

Sahte içkiden zehirlenen kişinin babası konuştu: Leblebi gibi satılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 14:05

İstanbul'da sahte içkiyle ilgili düzenlenen operasyonda, 4 kişi daha gözaltına alındı, böylece gözaltına alınanların sayısı 19'a yükseldi. Fatih’te sahte içkiden zehirlenen 40 yaşındaki Ufuk Çelik’in tedavisi de Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde devam ediyor.

Haberin Devamı

İstanbul'da sahte içkiyle ilgili düzenlenen operasyonda, 4 kişi daha gözaltına alındı.               

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Küçükçekmece'de sahte içki ürettiği, temin ettiği ve sattığı öne sürülen M.Ü. (37), M.D. (28), S.G. (40) ve H.B'yi (38) gözaltına aldı.               

Daha önce yakalanan kişilerle bağlantılı oldukları tespit edilen şüphelilerin, adreslerinde yapılan aramalarda, alkol imalatında kullanılan düzenekler ve çok sayıda sahte içki ele geçirildi.      

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, sahte içki ürettiği, temin ettiği ve sattığı iddiasıyla 15 kişiyi gözaltına almıştı.

KANSER HASTASI BABA: LEBLEBİ GİBİ SATILIYOR

Sahte içkiden zehirlenen kişinin babası konuştu: Leblebi gibi satılıyor

Haberin Devamı

Bu arada sahte içkiden zehirlenen 40 yaşındaki Ufuk Çelik’in tedavisi de Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde devam ediyor. İşsiz olduğu öğrenilen Ufuk Çelik’in kanser hastası babası Nuri Çelik hastane bahçesinde oğlundan gelecek iyi bir haberi bekliyor. Oğlunu, baş dönmesi, halsizlik ve kusma belirtileri üzerine hastaneye kaldırdıklarını söyleyen acılı baba, doktorların ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını söyledi.

Baba Nuri Çelik, "Her tarafta leblebi satılır gibi satılıyor. Devlet büyüklerinin buna biran önce el atması gerekiyor. Perişan olduk kaç günden beri. Beklediğimiz cenab-ı Allah’tan...Bunlara bir çare bulsunlar. Meydanı boş bırakırsan herşey olur. Türk gençlerini hedef almışlar. Ne gerekiyorsa yapsınlar. Denetimler sıkılaştırsın. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!