Sahnede kazanıp toprağa gömenler

Güncelleme Tarihi:

Sahnede kazanıp toprağa gömenler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 1997 00:00

Haberin Devamı

Türkiye'nin en iyi emlak ve mimarlık dergisi ‘‘Emlak Market’’ ocak sayısında sanat dünyasının gayrimenkul zenginlerini araştırdı. Sahnelerin parlak ışıklarının bir gün söneceğini düşünen sanatçılar, geleceklerinin garantisi olarak gayrimenkulü görüyorlar. Bu yüzden sanatçıların büyük çoğunluğu, kazandığı parayı ev, arsa ve işyeri gibi uzun vadeli yatırımlarla değerlendiriyor. Sanatçılar arasında Hülya Avşar, Sibel Can ve Orhan Gencebay, en tanınmış gayrimenkul zenginleri...

Sayısını unuttu

Şöhret basamaklarını hızla tırmanıp dansözlükten şarkıcılığa geçen Sibel Can, aşırı tutumlu olmasıyla tanınır. Kazandığı parayı çoğunlukla emlaka yatıran Can, gayrimenkullerinin sayısını bile unutmuş durumda. Sibel Can'ın Nakkaştepe'de yaptırmakta olduğu tripleks villanın buguünkü değeri 5 milyon dolar. Sevilen şarkıcının gayrimenkulleri arasında Karagümrük'te 10 daire, 2 işyeri, Miami'de 600 bin dolar değerinde dubleks daire, Londra'da 300 bin dolarlık daire, Sarıyer'de 750 bin dolarlık daire ve Sapanca'da 300 bin dolarlık dağ evi bulunuyor.

Çocuğu için

Sahne dünyasının en çok kazanan isimlerinden Hülya avşar da emlağı seviyor. avşar'ın en iyi yatırımlarından biri Ataşehir'deki dairesi. Bodrum'da bir yazlığı (üstte) bulunan Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde, doğacak çocuğuna Ulus Platin Evleri'nde 200 bin dolarlık bir daire aldı (sağda).

Villa tutkunu

Türk sanat müziğinin sevilen sesi Emel Sayın, villa tutkunu. Sanatçının datça'da bir yazlık evi, Çatalca Yalıköy'de Podima Evleri'nde ve Demirciköy Çarmıklı Sitesi'nde villası var. Nişantaşı'nda da bir işyerine sahip. Emel Sayın, konumlarını sevdiği, her zaman oturup rahat edebildiği için villa almayı tercih ediyor.

Çiftlik sahibi

Türk sanat müziğinin güzel yıldızlarında Ayşe Tunalı da yatırımda gayrimenkulü tercih edenlerden. Bozcaada'da yazlık olarak da kullandığı bir çiftlik evi bulunan Tunalı, birikimlerini İstanbul'da çeşitli emlaklere yatırarak değerlendiriyor.

Kim, nerede ev sahibi?

Beykoz Acarlar Sitesi:

Aykut Gürel, Alev baymur, Ercan Saatçi, Seden Gürel, Leyla Tekül, Hakan Peker, İbrahim Erkal

Çengelköy Ata 2:

Burçin Orhon, Çeçilya, Metin Akpınar, Mahmut Hekimoğlu

Göksuevleri:

Orhan Gencebay, Şener Şen, Metin Şentürk, Ali Kocatepe, Nevra Serezli

Alkent 2000:

Orhan Gencebay, Fatma Girik, Nurseli İdiz, Nükhet Duru

Bahçeşehir:

Sibel Can, Erol Atar, Ferda Anıl Yarkın, Aşkın Nur Yengi, Seda Sayan, Mahsun Kırmızıgül, Yalçın Menteş, Ahmet Kurtalan.

Ataşehir:

Belkıs Akkale, Perran Kutman, Kandemir Konduk, Füsun Erbulak, Hülya Avşar

Kemer Country:

Mahsun Kırmızıgül

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!