Sahnede fırtına estirdiler

Güncelleme Tarihi:

Sahnede fırtına estirdiler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2009 11:36

Genç yeteneklere destek konserinde sahnede fırtınası estiren Burak Kut ve Sezen Aksu konuklara unutulmaz bir gece yaşattılar.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM GECEDEN GÖRÜNTÜLER - WEB TV

 

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde, Berklee College of Music'in Türk öğrencileri Emir Çerman, Bulut Gülen, Burak Beşir ve Ekin Cengizhan çaldı, Sezen Aksu söyledi. Genç yeteneklerin eğitimine destek olmak için salonu dolduran bin 300 kişi unutulmaz bir gece yaşadı.

 

Çağdaş Eğitim Vakfı, Harbiye'deki Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde Feyyaz Berker'in katkıları, Kültür ve Sanat Varlıklarını Koruma ve Tanıtma Vakfı'nın (KÜSAV) desteği ve Türk Petrol Vakfı (TPV) işbirliğiyle "Yedi Tepe?den Yedi Kıta?ya İstanbul?un Ritmi" adlı bir konser düzenledi. Halen öğrenimlerine Berklee College of Music'de devam eden Emir Çerman, Bulut Gülen, Burak Beşir, Ekin Cengizhan ve Berklee College of Music'in İstanbul seçmelerinde burslu olarak öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin eğitimine destek amaçlı düzenlenen geceye 250 ila 75 tl arasında bilet fiyatı ödeyerek bin 300 kişi katıldı.

 

Haberin Devamı

GENÇ YETENEKLERE SEZEN AKSU VE BURAK KUT DESTEĞİ...

 

Çağdaş Eğitim Vakfı'nın evsahipliği yaptığı gecede; Berklee College of Music'te öğrenimleri devam eden Emir Çerman, Bulut Gülen (trombon), Burak Beşir (flüt) ve Ekin Cengizhan (davul- vurmalı çalgılar), İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde kendi bestelerinin yanı sıra, Sezen Aksu'nun "Küçüğüm", "İstanbul İstanbul Olalı" parçaları ile Burak Kut'un "Bebeğim" parçalarını yeniden yorumladı. Ayrıca Burak Kut, öğrencilerden Bulut Gülen'in yeni bestesi "Yine"yi de gece de seslendirdi. Karnaval Turco'nun perküsyon şovu ile renk kattığı gece de Berklee College of Music Başkan Yardımcısı David Mckay hazır bulundu. Çağdaş Eğitim Vakfı davetlisi olarak Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü kompozitör Tibor Pustzai de gece de gönüllü olarak orkestrayı yönetti.

 

Haberin Devamı

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!