Sahillerde bayram şenliği

Güncelleme Tarihi:

Sahillerde bayram şenliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ege'nin turizm cennetleri ile Antalya sahilleri bayram tatiliyle yerli turist akınına uğradı. Tatitlci vatandaşlar, 30 derece sıcaklıkta doyasıya bir tatil yaşadı. 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri başta olmak üzere turistik işletmelerin tamamı rekor düzeyde doluluğa ulaştı.

Turizm ve tatil kenti Antalya, ünlülerin de akınına uğradı. Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses, Muazzez Ersoy gibi starların program yapmak amacıyla geldikleri kente tatil için gelenler de oldu. Seda Sayan, Seda-Aykut Gürel çifti ile Nuri Sesigüzel tatil için gelenler arasındaydı. Dışişleri Bakanı İsmail Cem, Devlet Bakanı Eyüp Aşık, Devlet Bakanı Rüştü Kazım Yücelen, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Çevik Bir, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlhan Kılıç ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Fikret Özden Boztepe, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, DİSK Genel Başkanı Rıdvan Budak bayram tatilini Antalya'da geçirenler arasındaydı.

BANKADA LİRA BİTTİ

Kuşadası, Bodrum, Marmaris, Çeşme ve Pamukkale de turizmcinin yüzünü güldürdü. Bodrum'da tüm yollar tıkandı, trafik kargaşası yaşandı. Bodrum, bu bayramda 500 bin kişiyi ağırladı. Süpermarketler mal yetiştiremezken, kasalarında Türk Lirası biten bankalar ise para çekmek isteyenlere dövizle ödeme yaptı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!