Şah Mat, Mehmet Ali'ye güveniyor

Güncelleme Tarihi:

Şah Mat, Mehmet Aliye güveniyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2006 00:00

Başrollerini Mehmet Ali Erbil, Sarp Levendoğlu ve Seda Akman'ın paylaştıkları, çekimleri devam eden "Emret Komutanım: Şah Mat" filmi, 12 Ocak'ta vizyona girecek. Yapımcı şirket, filmin esprili öyküsü ve M. Ali Erbil'in gişe başarısına güveniyorlar.

Haberin Devamı

 

 

Altıoklar Film Prodüksiyon Şirketi'nin "Emret Komutanım " adlı TV dizisinin sinema filmi "Emret Komutanım: Şah Mat "ın çekimleri sürüyor. Taner Akvardar'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde, Seda Akman, Ufuk Özkan, Orçun Kaptan, İsrafil Köse, Mehmet Kurt gibi "Emret Komutanım" dizisinden tanıdığımız oyuncuların yanı sıra Hamdi Alkan, Cengiz Küçükayvaz gibi başarılı komedi oyuncuları da rol alıyorlar.

"Emret Komutanım: Şah Mat"ın öyküsünde Levent Kazak 'ın, senaryosunda ise Hayal Avcıları'nın imzası bulunuyor. Komedi ve dramın iç içe geçtiği filmin konusu şöyle: Sakatlar haftası etkinlikleri kapsamında 56. Piyade Alayı Karargah Destek Bölüğü 'ne 7 tane ruhsal özürlü vatandaş 1 günlük askerlik yapmaya gelir. Böyle bir günde Alay da herkesin konuklarla ilgileneceğinden emin olan eski ajan Karpov (Mehmet Ali Erbil), can düşmanı olarak kabul ettiği Levent Üsteğmen (Sarp Levendoğlu) ile geçmişte ki hesabını kapatmak için aynı günü seçer.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb2755f018fbb8f8aec8f4
O bir gişe canavarı

Altıoklar Film Prodüksiyon Şirketi, "Emret Komutanım: Şah Mat", okulların tatile girdiği 12 Ocak'ta vizyona girecek filmin gişe başarısında Mehmet Ali Erbil'in seyirci potansiyeline güveniyor. Basına gönderilen bültenlerde M. Ali Erbil'in daha önce oynadığı filmlerin gişe başarısına dikkat çekiliyor. İşte Erbil'in en çok izlenen filmlerin gişe hasılatları:

* Hababam Sınıfı Askerde (2 milyon 586 bin 636 kişi)

* Kahpe Bizans: (2 milyon 472 bin 162 kişi)

* Hababam Sınıfı Üçbuçuk (2 milyon 51 bin 394 kişi)

* Hababam Sınıfı Merhaba (1 milyon 580 bin 557 kişi)

* Keloğlan Kara Prense Karşı (996 bin 882 kişi)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!