Sağanak baskını

Güncelleme Tarihi:

Sağanak baskını
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2001 00:00

Haberin Devamı

Yeni yıla yağmur altında giren kentte 200’e yakın evi su bastı

TÜRK turizminin gözde kenti Antalya, 2001'e yağmur altında girdi. Dün gece başlayan ve halen devam eden yağmur nedeniyle 200'e yakın ev ve işyerini su bastı. Uncalı semtindeki Emniyet Müdürlüğü binası ile İl Jandarma Komutanlığı binasının zemin katı da su baskınından etkilendi. Emniyet, itfaiye ve özel kuruluşlardan su tahliyesi için vidanjör istedi.

ULAŞIM AKSADI

Yoğun yağış nedeniyle kent merkezinde oluşan su birikintileri ulaşımı da aksattı. Araçların yollarda kalması sonucu trafik aksayınca Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Valiliğe başvurarak araçların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmalarının yasaklanmasını istedi. İstek üzerine şehiriçinde araçların trafiğe çıkmalarına izin verilmedi.

HASAR MEYDANA GELDİ

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, şu ana kadar Antalya'da metrekareye 100 kilogram yağış düştüğünü, sağanak yağmurun bugün de devam edeceğini açıkladı. Bu arada yoğun yağıştan Antalya'nın Serik ilçesi de etkilendi. Yağış ekili alanlar ile seralara büyük zarar verirken, ilçe merkezinde de maddi hasara yol açtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!