Safari aşkı nikah masasında noktalandı

Güncelleme Tarihi:

Safari aşkı nikah masasında noktalandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2007 00:00

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde 5 yıl önce safari turunda tanışan 23 yaşındaki Murat Boyak ile 23 yaşındaki Alman Julia Mayer'in aşkı, evlilikle noktalandı.

Almanya'dan 5 yıl önce Alanya'ya tatile gelen Julia Mayer, safari turuna çıkmaya karar verdi. Tur şirketi sahibinin oğlu Murat Boyak ile tanışan Alman Mayer arasında arkadaşlık başladı. Gençler arasındaki ilişki bir süre sonra aşka dönüştü. Julia ülkesine döndüğünde de telefon görüşmeleri sürdü. Ardından her yıl tatilde Alanya'ya gelen Julia ile Murat evlenmeye karar verdi. Ülkesinde üniversitede çocuk gelişimi üzerine eğitimini tamamlayan Julia, Alanya'daki aşkı Murat ile önceki gün Alanya Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde ailelerinin ve arkadaşlarının katıldığı sade törenle evlendi.

ALMAN GELİN SERT BASTI

Nikah memurunun sorusuna Türkçe olarak ‘evet’ diyen gelin Julia, damadın ayağına basarken ölçüyü biraz kaçırdı. Damadın ayağının acısı, ‘evet’ deyip imza atmasını geciktirdi. Bu durum davetliler arasında gülüşmelere neden oldu. Genç çift, yaşamlarını Alanya'da sürdüreceklerini söyledi. 5 yıl boyunca ülkesinde Türkçe kurslarına gidip dilini geliştiren Alman gelin, Türk adetlerini çok sevdiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!