Şafak vakti helikopterli baskın

Güncelleme Tarihi:

Şafak vakti helikopterli baskın
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 19, 2012 12:07

Adana'da polisin sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı. 500 polisle 32 adrese yapılan helikopter destekli şafak baskınlarında, özel eğitimli iki nakrotik köpeği, uykudaki çocukların da bulunduğu odaları didik didik aradı.

Haberin Devamı

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ın görevi Mehmet Avcı’dan devraldığı günün gecesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne (KOM) bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti planlı operasyon gerçekleştirdi. Merkez Yüreğir İlçesi’ndeki Koza, 19 Mayıs ve Başak mahallerinde özel harekat, asayiş, terörle mücadele ve çevik kuvvet ekiplerinin de destek verdiği, 500 polisin görev aldığı operasyonda 32 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Polis helikopterinin havadan takip ettiği baskınlarda bazı evlerin kapıları koçbaşı ile kırıldı. Daha önceden kimlikleri belirlenen 17 kişi gözaltına alındı.

OPERASYONUN FOTOÄžRAFLARI

500 POLÄ°SLE BASTILAR / WEB TV

Narkotik köpekler Maya ve Pako, eğitmenlerinin eşliğinde evlerde uyuşturucu aradı. Köpekler, bazı evlerde yer yataklarında uyuyan çocukların arasında dolaşıp, aramalar yaptı. Yaklaşık 2 saat süren operasyonda gözaltına alınan 17 şüpheli sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Ele geçirilen uyuşturucu olup olmadığı konusunda açıklama yapılmadı.

Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!