Şafak Sezer'in hayatı film olacak

Güncelleme Tarihi:

Şafak Sezerin hayatı film olacak
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 06, 2011 11:04

Hayatı film olacak Şafak Sezer, "Bu film, bende önemli bir yere sahip olacak" diyor.

Haberin Devamı

Uzun süredir ortalıklarda görünmeyen ünlü komedyen Şafak Sezer, önceki akşam Dolmabahçe'deki çay bahçesinde görüntülendi. Eski dostu olduğunu söylediği türkücü İzzet Yıldızhan ile birlikte mekanın şark köşesine geçerek iftar sonrası çay keyfi yapan Sezer, dostuyla eski günlerini yâd etti.

YILDIZHAN DA OLACAK    Â

Sohbet sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü komedyen, projeleriyle ilgili şöyle konuştu: "Bu sezon benim için çok yoğun geçeceğe benziyor. Öncelikle, Oya Başar'la birlikte rol aldığım 'Hacı Yatmaz' adlı dizinin çekimlerine başlayacağız. Onun yanı sıra, uzun yıllardır üzerinde durduğum ve bir nevi kendi hayatımı anlatacağım bir sinema filmi çekeceğim. Filmin adı 'Lades' olacak. Ben eskiden, Ankara Çinçin Mahallesi'nde bir gecekonduda yaşıyordum. Film de aynı yerde geçecek. Anlayacağınız, bu film bende çok önemli bir yere sahip olacak. Sezer, filmde İzzet Yıldızhan'a da küçük bir rol vereceğini belirtti.

Haberin Devamı

MÃœZÄ°ÄžE DE EL ATACAK  Â

Åžafak Sezer, müzik piyasasına da sıkı bir giriÅŸ yapacağını açıkladı. Önümüzdeki aylarda 'Zamansız Åžarkılar' albümünü çıkaracak olan Ä°skender PaydaÅŸ'la çalışacağını söyleyen ünlü komedyen, "Ä°skender'in albümündeki bir parçayı birlikte seslendireceÄŸiz' dedi.            Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!