Sadist Tarkan

Güncelleme Tarihi:

Sadist Tarkan
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

ABD'de İngilizce albüm çalışmasına devam eden Türk Pop Müziği'nin yetenekli ismi Tarkan, ‘‘Şımarık’’ adlı parçasının remix hazırlıklarını tamamladı. Parça, single olarak ağustos ayında Fransa'daki müzik marketlerde yerini alacak. Büyük bir merakla beklenen dördüncü klibini ‘‘Ölürüm Sana’’ adlı parçasına New York'ta çeken Tarkan, ilginç görüntülerin yer aldığı bu kliple yine adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Sahnelerinin çoğu bir gökdelenin terasında çekilen klipte Tarkan, bir kızı delicesine seven ve ondan ayrılmamak için her yolu deneyen sadist bir aşığı canlandırıyor. Çekimlerde Amerikalı manken Dana, Tarkan'a eşlik etti. Tarkan klipte, sevdiği kızın kendisinden ayrılmaması için ellerini, ayaklarını, gözlerini bağlıyor. Kendisinden kaçmaması için banyoda, yatak odasında, tuvalette bile genç kızı bağlıyor. Bütün uğraşına rağmen emeline ulaşamayınca da bunalıma girerek gökdelenin terasından kendisini boşluğa bırakıyor.

Yönetmenliğini Umur Turagay'ın yaptığı, ‘‘Ölürüm Sana’’ Manhattan'da çeşitli mekanlarda çekildi. 16 mm ve Süper 8 film kullanılarak üç günde tamamlanan çekimler New York'un ilgi çekici sokak görüntüleriyle süslendi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!