Son dakika: Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 'Polnet' kuyruğu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2017 12:11

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki POLNET Bilgi Sistemi'nde meydana gelen arıza nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Şu ana kadar 1000 yolcunun uçaklarını kaçırdığı belirtildi.

Haberin Devamı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sabah saatlerinden itibaren yoğunluk yaşanıyor. Yoğunluğun POLNET Bilgi Sistemi’ndeki arızadan kaynaklandığı öğrenildi.

Yüzlerce kişi havalimanında uzun kuyruklar oluşturdu. Şu ana kadar 1000 yolcunun uçaklarını kaçırdığı belirtildi.

Sistemdeki sorunun saat 12.00 sıralarında düzeltilmesiyle kuyruklar azaldı.

Son dakika: Sabiha Gökçen Havalimanında Polnet kuyruğu

THY'DEN AÇIKLAMA

Türk Hava Yolları uçaklarını kaçıran 320 yolcunun ücretsiz bilet işlemlerinin yapıldığını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak Türk Hava Yolları Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan pasaport sistemi (PolNet) arızası nedeniyle yaklaşık 320 yolcumuz seferlerine yetişememiştir. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki yoğunluk nedeniyle dış hat seferlerimize 30 ila 45 dakika arası rötarlar girilmiş fakat gece istasyonda notam olması (pist çalışmasından dolayı gece belirli bir saatte iniş ve kalkışa kapatılması) nedeniyle uçakları daha fazla bekletememiştir. Mağdur olan gerek lokal gerekse transit 320 yolcu için tarafımızca ücretsiz bilet işlemleri yapılmıştır. İsteyen yolcularımız için Atatürk Havalimanı istasyondan kalkışlı seferler için bilet değişiklikleri yapılmış ve tarafımızca organize edilen otobüslerle yolcularımız Atatürk Havalimanı'na getirilerek seyahatleri sağlanmıştır. Bilet değişikliği yapılan ve uzun bekleme süresi olan yolcularımız için de otel hizmeti verilmiştir.

BAKMADAN GEÇME!