Sabaha karşı başlayan yağmur etkili oldu

Güncelleme Tarihi:

Sabaha karşı başlayan yağmur etkili oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2014 09:31

İstanbul’da sabaha karşı saat 04.00 sıralarında başlayan yağmur etkili oldu. Kısa sürede bastıran sağanak yağmur nedeniyle dışarıda olan bazı vatandaşlar zor anlar yaşarken, bazı kişiler de yanlarında bulunan şemsiyelerle yağmurdan korunmaya çalıştı. Sonrası ise eziyet oldu. Yollar doldu taştı, trafik felç oldu. Yağış özellikle Anadolu Yakası Maltepe'de etkili oldu.

Haberin Devamı

İSTANBUL GÜNE YAĞIŞLA BAŞLADI / FOTO GALERİ

İstanbul’da sabaha karşı başlayan yağmur, şehir genelinde etkili oldu. Dışarıda olan bazı vatandaşlar yağmur nedeniyle zor anlar yaşarken, yollarda da su birikintileri oluştu.

İŞTE BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Su birikintileri oluşan yollarda sürücüler zor anlar yaşadı. Ayrıca sağanak yağmur sırasında İstanbul semalarında aralıklarla şimşeklerin de çaktığı görüldü.



ÇANAKKALE'DE SAĞANAK

Haberin Devamı

ÇANAKALE'DE HAYAT FELÇ OLDU / FOTO GALERİ

Çan'da öğle saatlerinden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle ilçenin ana caddelerinde su birikintileri oluştu, bazı ev ve işyerlerini su bastı.

Sabaha karşı başlayan yağmur etkili oldu


İlçe merkezi ile bazı beldelerde etkili olan sağanak pazar ve panayır esnafını da olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle tıkanan rögar kapakları belediye ekiplerince temizlenirken bazı ev ve işyerlerini de su bastı.

Vatandaşlar yaşanan olumsuzluğa belediye başkanı Abdurrahman Kuzu'nun çözüm bulmasını istedi.

Haberin Devamı

İZMİT’TE ’ŞİMŞEK ŞÖLENİ’

İzmit’te şiddetli yağmur öncesi, peş peşe çakan şimşek ve düşen yıldırımlar kenti aydınlatırken görsel şölene dönüştü.

Marmara Bölgesi’nde 2 günden bu yana devam eden yağışlı hava dün akşam Kocaeli’de de etkili oldu. Akşam saatlerinde kuvvetli sağanak yağış öncesi İzmit’te gökyüzünü bulutların kapladı. Kısa süre sonra çakan şimşekler ve ardından duyulan gök gürültüleri brirçok kişiyi korkuttu. Bazı bölgelere de peş peşe yıldırımlar düştü. Şimşek ve yıldırımlar her yeri aydınlatırken gökyüzünde görsel şölen oluşturdu.

Şiddetli yağış Kocaeli’nin merkez ilçesi İzmit’in yanı sıra, Başiskele, Gölcük ve Derince İlçesi’nde daha etkili olurken, düz alanlarda ve yollarda biriken sular kent sakinlerini zor durumda bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!