Saatlerce lise önünde bekledi

Güncelleme Tarihi:

Saatlerce lise önünde bekledi
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 05, 2011 10:29

Ünlü yönetmen ve yapımcı Gani Müjde, dün gece 'Burcu Esmersoy'la Güz Gecesi' programına katıldı.

Haberin Devamı

Gani Müjde, Burcu Esmersoy'un programında, yeni projeleri ve devam eden projeleri hakkında bilgi verdi. Show Tv'de gösterilecek olan "Pis 7'li" dizisi hakkında konuşan Gani Müjde, dizinin kendisini cok heyecanlandırdığını ve çok güzel bir ekiple çalışmaktan mutlu olduğunu söyledi. Dizi için oyuncu seçimlerinde hiç zorlanmadığını ve istediği oyuncularla çalışma şansı yakaladığını söyledi. Dizide Filiz öğretmeni canlandıracak olan Özge Özberk'le çalışmayı çok istediğini ve 'Canım Babam' dizisinin sona ermesi üzerine hemen anlaştığını söyledi. Daha Önce 'Kahbe Bizans'ta çalıştığı Ayşegül Aldinç'le tekrar çalışmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Müjde, 'Dondurmam Gaymak' filmiyle harikalar yaratan Turan Özdemir'le aynı projede çalışmayı uzun süredir istediğini ve sonunda başardığını söyledi.
 
LİSE ÖNÜNDE GÖZLEM
Ünlü yönetmen, "Pis 7'li"dizisi için varoşlarda bir okula gittiğini ve okulun önünde 2 saat oturduğunu, öğrencileri gözlemlediğini söyledi. Bu gözlemin kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Gani Müjde, liseli öğrencilerin beklediğinden daha büyük görünüşlü, üstbaşlarının dağınık olduğu, argo kelimeleri çok konuştuklarını, kızların kızlarla-erkeklerin erkeklerle birlikte vakit geçirdiklerini ve dizilerdeki karakterle birbirlerine hitap ettiklerini gözlemlediğini söyledi.
 
HABABAM OCAK'TA TNT'DE
Gani Müjde,  'Hababam Sınıfı' dizi olarak çekeceğini ve Ocak ayında TNT kanalında gösterileceğini söyledi. Dizinin şu anda belirlenmiş bir oyuncusu olmadığını, araştırmalarının sürdüğünü söyleyen ünlü yönetmen, 'Hababam Sınıfı' fikrinin ilk önce sinema filmi olarak düşünüldüğünü fakat bütçesinin yüksek çıkması nedeniyle diziye dönüldüğünü anlattı
 
AGB'YE ŞİKAYETİM VAR
Rating ölçüm şirketi AGB'nin daha eğlenceli denekler bulmasını gerektiğini söyleyen Gani Müjde, "Millet 20.00-23.00 arası ağlamaktan helak oldu" dedi. Bu devirde komedi yapmanın zor olduğunu, eski Yeşilçam filmlerinden alıntıların iş yaptığını ve alalade işlerin ratinglerde kaliteli yapımları geçmesinin haksızlık olduğunu dile getirdi. (www.tvaktuel.com)

Haberin Devamı

                                                                         Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!