Saati 20 YTL'ye sanal seks iÅŸçisi arıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Saati 20 YTLye sanal seks işçisi arıyorlar
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 27, 2007 13:19

İngiltere'de bir firmanın verdiği "bazı internet siteleri için web kamera önünde çalışacak elemanlar aranıyor" ilanı ortalığı karıştırdı.

Haberin Devamı

BaÅŸta muhafazakarlar olmak üzere pek çok kiÅŸi tarafından "seks endüstrisini yasallaÅŸtırıp genç kadınları bu sektörde çalışmaya cesaretlendirmekle" suçlanan ilanda, kabul edilecek olan adaylara bir saatlik çalışmaları karşılığında  8 Sterlin (Yaklaşık 20 YTL) ücret ödeneceÄŸi vurgulanıyor.Â

İşe alınacakların görev tanımları ise ilanda: "Müşterilerle açık saçık konuşmalar yapmak ve onların fantezilerine uygun performanslar sergilemek" olarak belirtiliyor. 

"Bu iş 18 yaşından küçükler için uygun değidir" denilen ilanda başvuranlarda tecrübe aranmadığı ve gerekirse "eğitmenlik hizmeti de verilebileceği" yazılı. İlanda belirtilen bir başka ayrıntı da işe kabul edilenlerin sabah 9:00 ile akşam 24:00 arasında ve haftada 15 ile 40 saat kadar çalışmaları gerektiği.

Haberin Devamı

Ülkedeki muhafazakarlar bu ilanın genç kadınları kolay yoldan para kazanmak amacıyla bu tür kabul edilemez ve ahlak dışı işlerde çalışmaya özendirdiğini belirterek eleştiriliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!