Rus şarkıcı Türkiye'de kayboldu

Güncelleme Tarihi:

Rus şarkıcı Türkiyede kayboldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2012 11:42

TÜRKİYE’ye çalışmaya giden ’Alisa’ lakaplı Rus şarkıcı 25 yaşındaki Nadejda Koşkina, Türkiye’de kayıplara karıştı.

Rus Lifenews sitesinde yer alan habere göre genç şarkıcıya iki haftadan bu yana ulaşılamıyor. Şarkıcının annesi Alisa’nın, Türkiye’ye 2 ay önce yaz restoranlarda şarkı söyleyip para kazanmak ve daha sonra dönmek için gittiğini söyledi. Ancak, kendisi ile 3 Ağustos’tan sonra iletişim kesildi. 3 Ağustos tarihinde annesine yazdığı mesajda her şeyin yolunda olduğunu ve yakında aileye para göndereceğini belirten şarkıcı ile kurulan son temas bu kısa mesaj oldu.

Genç şarkıcının annesi, kızına yolladığı mesajlara cevap vermemesi üzerine endişelendiğini ve bunun üzerine kızını telefonla aramaya başladığını fakat ona ulaşamadığını söyledi. Araştırmaları sonucu kızının 5 Ağustos’ta Ankara üzerinden Moskova’ya ve oradan da yaşadığı Perm şehrine dönüş bileti olduğunu öğrenen anne, kızının uçağa binip binmediğini bilmiyor. Havaalanı yetkililerinin kendisine kızının Türkiye’den uçağa binip binmediği bilgisini vermediğini belirten anne, kızının Türkiye’de ya da geldiyse Moskova’da kaybolduğunu düşündüğünü söyledi.

Polise kayıp dilekçesi verdiğini belirten anne, kızının bütün Perm’de tanındığını ve şu ana kadar kimseyle iletişim kurmadığını ve onu görenin olmadığını belirterek, kızının daha önce hiçbir zaman bu denli ailesi ve arkadaşları ile iletişim kopukluğu yaşamadığını söyledi. Perm şehrindeki restoran ve barlarda şarkı söyleyen genç şarkıcı, şehir etkinliklerinde de konserler verdiği için bütün şehirde tanınıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!