Rus salatası nasıl yapılır? İşte Rus salatası tarifi ve malzemeleri

Güncelleme Tarihi:

Rus salatası nasıl yapılır İşte Rus salatası tarifi ve malzemeleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 17:59

Rus salatası nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Mutfağına farklı lezzetler katmak isteyenler, bu kolay ve leziz salatayı oldukça düşük bir maliyetle sofralarında sunabilirler. İşte, Rus salatası tarifi ve malzemeleri.

Haberin Devamı

Amerikan salatasına benzerliğiyle bilinen Rus salatasının tarifi, yemek yapmayı seven kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Herkesin oldukça kolay bir şekilde ve ucuz fiyatlarla yapabileceği Rus salatasının tarifini sizler için derledik. İşte, Rus salatası tarifi ve malzemeleri.

Malzemeler

2 adet havuç
1 su bardağı bezelye
Elma büyüklüğünde 1 patates (ya da acil yapılacaksa hazır satılan garnitür de kullanılabilir)
200gr. kadar salatalık turşusu
1 çay bardağı mayonez (isteğe göre artırılabilir)

Hazırlanışı

Salatalık turşularını cacık yapar gibi küçük doğrayalım. Patatesleri ve havuçları soyup küçük küpler şeklinde doğruyoruz bezelye ile birlikte haşlıyoruz. Hazır garnitür kullanacaksanız direk suyunu süzüp kullanırsınız ki evde hazırlananla aynı maliyete geliyor. Hazırladığımız garnitür ve turşuyu birbirine çukur bir kapta karıştırıyoruz, daha sonra mayonezini de katıp iyice karıştırıyoruz.isteğe göre tuz atılabilir.

BAKMADAN GEÇME!