Roma'daki kazada ölen iki kadının cenazeleri karıştı

Güncelleme Tarihi:

Romadaki kazada ölen iki kadının cenazeleri karıştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2006 14:05

Roma'daki otobüs kazasında ölen ve Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'ne getirilmesi gereken Arife Erçetin'in cenazesi Çorum'a, Ruhiye Tuzcu'nun cenazesi ise Ürgüp'e götürüldü.

Kazada hayatını kaybeden Arife Erçetin'in yakınları, İstanbul'daki törenin ardından Çorum'a gitmesi gereken Ruhiye Tuzcu'nun cenazesini yanlışlıkla alarak Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'ne getirdiler.

Ürgüp Devlet Hastanesi morgunda yıkanan cenazenin Arife Erçetin'e ait olmadığı belirlendi. Durumun hastane yetkililerine bildirilmesi üzerine yapılan araştırmada, Erçetin ile Çorum'daki Ruhiye Tuzcu'nun tabutlarının karıştığı tespit edildi.

Hastane yetkilileri, Ruhiye Tuzcu'nun cenazesini yeniden morga kaldırarak cenazeyi yakınları gelene kadar kimseye teslim etmeyeceklerini açıkladılar. Tarihi Ürgüp Çarşı Camii'nde ise Arife Erçetin için gıyabi cenaze namazı kılındı. Arife Erçetin'in Roma'daki kazada kolu kırılan eşi Tuncay Erçetin de cenaze namazına katıldı.

CENAZELER DEĞİŞTİRİLDİ
Haberin Devamı

Roma'daki otobüs kazasında ölen ve tabutu yanlışlıkla Çorum'a gönderilen Arife Erçetin'in cenazesi ile Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'ne gönderilen Ruhiye Tuzcu'nun cenazesi, Yozgat'ta ailelerince değiştirildi.

Ürgüp İlçesi'ne getirilen Arife Erçetin'in cenazesi, önce evine getirildi ve burada kocası Tuncay Erçetin ve annesi Fatma Büyük tarafından teşhis edildi.

Erçetin'in cenazesi daha sonra Ürgüp Asri Mezarlığı'nda, kılınan namazın ardından toprağa verildi. Burada Erçetin'in 7 yaşındaki oğlu Mustafa Erçetin'in ağlaması törene katılanları gözyaşlarına boğdu.

Arife Erçetin için Tarihi Ürgüp Çarşı Camii'nde öğle namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılınmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!