Rögar kapagı hırsızları kameralara yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Rögar kapagı hırsızları kameralara yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2011 18:15

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi, bir market ve camiden hırsızlık yaptıktan sonra marketin yan tarafındaki rögar kapaklarını da alarak izini kaybettirdi. Polis, güvenlik kamerasındaki görüntülerde hırsızın kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Oba Beldesi’nde bulunan Dadaşlar Caddesi’nde Mustafa Coşkun’a ait markete girmek isteyen bir kişi, çevredeki evlerde bulunan bazı kişilerin fark etmesi üzerine olay yerinden kaçtı. Saat 06.30 sıralarında aynı markete tekrar gelen şüpheliı, bu defa marketin önünde bulunan sandalye ve cips tezgahını alarak uzaklaştı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, cadde üzerindeki bazı rögar kapaklarının da çalındığı belirlendi.

Yine aynı saatlerde aynı caddede bulunan Dadaşlar Camii’nin kapı kilidini kıran kimliği belirsiz kişi, imam odasında bir kutu içinde bulunan 15 liraı çaldı.

Hırsızlarla başlarının dertte olduğunu belirten marketin işletmecisi Mustafa Coşkun, "Her gün rögar kapağı ya da mazgal ne bulurlarsa götürüyorlar. Bu sabah, komşu görünce önce kaçmış, daha sonra tekrar gelip marketin önündeki sandalye ve cips tezgahını almış. Yan taraftaki caminin de kapısı kırılarak içeri girilmiş ve yardım parası çalınmış" diye konuştu.

Caminin imamı Osman Terzi de "Sabah namazından sonra kapıyı kırıp içeri girmişler. Kutuda birikmiş elektrik borcunu ödemek için biriktirdiğimiz 15 TL vardı, alıp kaçmışlar" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!