Ringde yapamadığını maç bitince yaptı

Güncelleme Tarihi:

Ringde yapamadığını maç bitince yaptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2001 01:47

Dünya Ticaret Merkezi yararına yaptığı boks maçını kaybeden boksör Butler, maç bitiminde kendisini teselliye gelen rakibi Grant'ın çenesini kırdı.

Maç boyunca eldivenli elleriyle başaramadığı işi, maç sonunda çıplak elleriyle başaran Grant ikinci dereceden saldırı suçundan tutuklanıp hapse atılırken, Butler'ın dilinde de kesikler olduğu açıklandı.

New York'taki terör eyleminde yıkılan Dünya Ticaret Merkezi yararına yapılan boks müsabakaları esnasında, sporseverleri hayretler içinde bırakan bir olay meydana geldi. New York'taki Roseland Ballroom'da yapılan boks maçında yenilen boksör, eldivenlerini çıkardıktan sonra rakibine saldırıp çenesini kırdı. Saldırıya maruz kalan boksörün dilinde de kesikler meydana geldiği açıklandı.

Olay, James Butler (28) ile Richard Grant'in (24) ringe çıktığı müsabakadan hemen sonra meydana geldi. Hakem kararıyla yenilen Butler, maçı kaybettiği için fena halde sinirlendi. Bunun üzerine Grant, rakibinin yanına giderek onu teselli etmek istedi ve sarılmak için küçük bir hamle yaptı. Ancak öfkesine hakim olamayan Butler, eldivensiz çıplak elleriyle Grant'e şiddetli bir yumruk çaktı. Ne olduğunu anlayamayan Grant, acı içinde yere devrildi. Derhal hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Grant'ın, çenesinin kırıldığı ve dilinde kesikler meydana geldiği anlaşıldı. Bunun üzerine Butler, ikinci derecede saldırı suçundan tutuklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!