Restoranı geç kapattı, tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Restoranı geç kapattı, tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2002 01:54

Bugüne kadar 70'ten fazla kez polisle başı derde giren eski NBA yıldızı Dennis Rodman, şimdi de restoranını geç kapattığı için tutuklandı.

Yaptığı yaramazlıklarla ünlenen ünlü eski basketbolcu Dennis Rodman, bu kez de sahibi olduğu restoranı yasaların izin verdiği saatten daha geç açık tuttuğu için karakolluk oldu. İlginç olay, Chicago Bulls ve Los Angeles Lakers'ın ünlü oyuncusu Rodman'ın Newport Beach'teki restoranında yaşandı. Newport Beach polis müdürü Neal Harvey'in açıklamasına göre, saat 02.40'ta restoranın önünde otomobiller gören polisler içeri girmek istedi.

Serbest kaldı

Polisleri kapıda karşılayan Rodman, içeri girmelerine izin vermek istemedi. Yasal yetkisini kullanan polisler yarım saat sonra müdavimleri dışarı çıkardı ve Rodman'ı tutukladı. Polis Müdürü Harvey, Rodman'ın, alkol servisini saat 02.00'den sonra yasaklayan İşletme ve Çalışma Yasası'nı ihlal ettiğini söyledi. Newport Beach hapishanesine götürülen Rodman, bir süre sonra serbest bırakıldı.

Suç dosyası kabarık

Rodman'ın dosyası incelenmek üzere Santa Ana'daki Orange County Bölge Savcılığı'na sevkedildi. NBA'den jübilesini yaptığından bu yana Rodman, Newport Beach polisi tarafından 70'ten fazla ziyarete uğradı. Kabahatleri arasında, evinde gürültülü partiler yapmak, sarhoş araba kullanmak var. Hakkında cinsel taciz iddiaları da bulunan Rodman, kasım ayında, bir krupiyeye hakaretten 80 bin dolar ceza yemişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!