Rektörler Komitesi toplantısı başladı

Güncelleme Tarihi:

Rektörler Komitesi toplantısı başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2005 18:09

Rektörler Komitesi Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç başkanlığında Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) başladı.

Haberin Devamı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Aşkın'ın tutuklanmasının ardından Van'a gelen YÖK Başkanı Erdoğan Teziç ile YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Aybar Ertepınar, Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof. Dr. Emin Alıcı, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Selahattin Uğurlu'yla görüştükten sonra YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Yüksel'le, Van Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Rektör Aşkın'ı ziyaret etti.
Yaklaşık 20 dakika süren görüşmenin ardından Teziç ve beraberindekiler, Rektörler Komitesi Toplantısı'na katılmak üzere YYÜ yerleşkesine geldi.

Rektörlük önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Teziç ve rektörler, Sosyal Tesisler Salonu'ndaki Rektörler Komitesi Toplantısı'na katıldı.
Basına kapalı yapılan toplantıda, YYÜ Rektör yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Yüksel ile Prof. Dr. Ali Fuat Doğu ve Prof. Dr. Hasan Ceylan da yer aldı.

Haberin Devamı

Toplantı öncesi herhangi bir açıklamada bulunmayan Teziç'in, toplantıdan sonra açıklama yapması bekleniyor.
Öte yandan, toplantıya Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgut Balkaş, İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semra Ülkü ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atilla Sezgin'in mazeret bildirerek katılmadığı öğrenildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!