Regaip Kandili mesajlarıyla sevdiklerinizi sevindirin | En güzel kandil mesajları burada

Güncelleme Tarihi:

Regaip Kandili mesajlarıyla sevdiklerinizi sevindirin | En güzel kandil mesajları burada
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 22:51

Müslüman dünyası için en önemli günlerden birisi olan Regaip Kandili bu gece idrak edilecek. Perşembe'yi Cuma gününe bağlayan gece bu değerli günde Regaip Kandiliyle tüm İslam alemi ellerini Allah'a açacak. Regaip Kandili mesajları ise şimdiden araştırılmaya başladı. Sevdiklerinize ve en önemlisi büyüklerinize yollayabileceğiniz resimli Regaip Kandili mesajlarını sizler için ayrıntıyla derledik. Görüp beğendiğiniz en güzel kandil mesajını kopyalayarak sevdikleriniz, dostlarınız ve büyüklerinizle paylaşabilirsiniz. İşte, sizler için hazırlanan en güzel Regaip Kandili mesajları.

Haberin Devamı

Regaip Kandili mesajları, dini anlamda büyük bir anlam ifade eden bu günde, vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Mübarek üç ayların müjdecisi olan bu günde, eller semaya açılacak, yaradana dilekte bulunulacak. Regaip Kandili mesajları ise bu önemli günün vazgeçilmezi olacak. Birçok Müslüman vatandaş sevdikleriyle paylaşabilmek adına en güzel Regaip Kandili mesajlarını araştırıyor. İşte, telefon trafiğinin hat safhada olacağı bu mübarek gün hakkında detaylı bilgiler ve en güzel kandil mesajları sizlerle.

Regaip kandili mesajları aracılığıyla İslam alemi için önemli olan bu günün önemini, sevdikleri ve dostlarıyla paylaşmak isteyen vatandaşlar, sosyal medyaya rağbet ediyor. Dünya genelinde milyonlarca kişinin ibadetine nail olacak olan Regaip Kandili, mesajları ile de güne değer katacak.

Haberin Devamı

REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

* Peygamber Efendimizin buyurduğu gibi, "Recep Allah'ın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan da ümmetimin ayıdır." bu mübarek günleri duasız geçirmemek dileğiyle, kandiliniz mübarek olsun.

* Bir kucak sevgi, bir avuç dua, içten bir selam kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Eviniz huzur kalbiniz nur dolsun, mübarek kandiliniz kutlu olsun.

* Şeytan senden çok uzakta, melekler başucunda olsun, duaların kabul, kederlerin son bulsun. Kandilin mübarek olsun.

* Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde duşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle.

* Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Regaip Kandilini kutlarım Allah'a emanet olun.

* Mubarek Regaip kandilinde yaptığınız tüm duaları Allah kabul etsin. Hayırlı kandiller!

* Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.

* Allah'a kulsun, zülmetler içinde parlayan nursun, senin gibi hakikatlı dostun, kandilin mübarek olsun.

* Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun! 

* Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.. 

* Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun! 

* Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun. 

* Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım. 

* Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.. 

* Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Hayırlı kandiller! 

* Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun. 

* Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsünki duaların kabul, kandılın mübarek olsun.

* Bu gece nur inmiş kalplere bir gül verilmiş tüm sevenlere işte bu sevenlerin duası semalarda buluşmüş bu gece dualarda buluşalım. Hayırlı Kandiller.

* Beraat kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

 

Haberin Devamı

* Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle, kandiliniz mübarek olsun..

 

* Bizlere sınava tutulduğumuz bu dünyanın geçiciliğini hatırlatan; kardeşçe, dürüst, mütevazı bir yaşamın kapılarını aralayan bu mübarek gecenizi kutlarım.

 

* Bu gece kandil gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. İyi kandiller.

 

* Bu gecenin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun, kandiliniz mübarek olsun.

 

* Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Regaip Kandiliniz hayırlara vesile olsun.

 

* Duanız kabul, ameliniz makbul, saadetiniz daim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

 

Haberin Devamı

* Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

 

* Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir gecede doğsun ki duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

 

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere.

 

BAKMADAN GEÇME!