Referandum

Güncelleme Tarihi:

Referandum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Köprü krizinde son söz

Antalya'da tartışılan Konyaaltı Sahilindeki köprünün yıkım kararı için Başkan Kumbul'dan sürpriz

İLGİNÇ GELİŞME

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul'un ‘‘Konyaaltı Sahilindeki Köprü Yıkılacak’’ diyerek başlattığı tartışmada ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bayındırlık Bakanlığı'nın ‘‘Kıyı Kenar Yasası’’ gereğince iki metrelik bölümünün yıkılmasını istediği köprü konusunda, Başkan Kumbul, kamuoyu yoklaması yaptırmaya karar verdi.

PROJE ÇALIŞMASI

Hürriyet Akdeniz'e özel açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kumbul, köprünün bu yaz sezonu süresince işlevini sürdüreceğini, bu arada proje çalışmaları yapılacağını söyledi. Başkan Bekir Kumbul, ‘‘Eğer bir şeyi yıkacaksanız, yerine en azından onu aratmayacak, ondan daha hoş ve güzel bir şeyi yerine koymalısınız. Koyamayacaksanız köprüyü yıkmanın bir anlamı yok’’ dedi.

SEZONA YETİŞİR

Kumbul, fazla bölüm yıkıldıktan sonra köprüye yeni düzen vereceklerini belirterek şöyle konuştu: ‘‘Yapılacak düzenleme herkese güzel olmuş dedirtmeli. Yasaya uygun olarak herşeyi 2001 turizm sezonuna tam hazır edeceğiz. ALKE ile konuştum. Kamuoyu araştırmasında halk yıkılmasına taraftar olmazsa durum yeniden değerlendirilecek.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!