Reddedildiği için ana-kızı vurmuş

Güncelleme Tarihi:

Reddedildiği için ana-kızı vurmuş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2002 02:02

Gültepe'de, evlenmelerine izin vermeyen sevgilisinin annesini ve sevgilisini öldürdüğü iddiasıyla idamı istenen Şinasi Uslu'nun (34) tahliye talebi reddedildi.

Duruşma, İstanbul 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. 3 yıl önce Beşiktaş'ta emlakçılık yaparken işe aldığı Emel Turan'a (18) áşık olduğunu söyleyen sanık Uslu ifadesinde şunları söyledi:

Para bitince aşk da bitti

‘‘Emel'le birbirimizi seviyorduk. Birlikte yaşamaya başladık. Emel'in ailesine mali yardımda bulundum. İşlerim bozulunca annesi Necla Turan sorun çıkartıp, 'Kızımın peşini bırak. Onu evlendireceğim' dedi. Aramızı bozdu. Konuşmak için evlerine gittim. Fakat anne-kız bana hakaret ettiler. Bıçakla üzerime yürüyünce kendimi korumak için ikisine de ateş ettim. Evde bulunan Gülcan Tekinbaş başıma sürahiyle vurunca onun da eline bir kez ateş ettim.’’

Aramızı kızın ailesi bozdu

Şinasi Uslu ayrıca, ‘‘Sevdiğim kızı evlendirmek istedikleri şahıs zaten evliydi. Para için kızlarını peşkeş çektiler’’ diyerek sevgilisinin ailesini suçladı. Sanık avukatı da, ‘‘Sanık suçu ağır tahrik sonucu işlemiştir. Tahliyesini talep ediyorum’’ şeklinde konuştu. Birden fazla kişiyi öldürmek, bir kişiyi yaralamak suçlarından idam istenen Uslu'nun tahliye talebini reddedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!