'Recep İvedik' filminin galası yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Recep İvedik filminin galası yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2008 10:47

Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı, ''Recep İvedik'' filminin galası yapıldı.

Haberin Devamı

Recep İvedik fotoğrafları için tıklayın...

Recep İvedik videosu için tıklayın...

Galadan fotoğraflar için tıklayın..

İstinye Park Alışveriş Merkezi AFM Sinemaları'ndaki galaya, filmin aynı zamanda başrolünü üstlenen Şahan Gökbakar, kardeşi Togan Gökbakar ve Doğa Rutkay ile birlikte geldi.

Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şahan Gökbakar, filmin fragmanının, internet sitesi Youtube'dan yaklaşık 5 milyon kişi tarafından izlendiğini belirterek, ''Gerçekten bu çok sevindirici. Umarım film de bu kadar çok izlenir'' dedi.Gökbakar, filmin çekimlerinde her gün üzerine kıl yapıştırıldığını anlattı. Bir gazetecinin sorusu üzerine, ''Kardeşimle çalışmak benim için güzeldi'' diye yanıt veren Gökbakar, daha sonra basın mensuplarına ''Alın size malzeme'' diyerek Doğa Rutkay'ı öptü.

Haberin Devamı

Yönetmen Gökbakar ise, ''Kardeşim belki başka bir yönetmenle çalışsaydı çok daha kaprisli olurdu. Gayet güzel bir çalışma oldu. Güzel bir film ortaya çıktı'' diye konuştu. Filmin oyuncularından Fatma Toptaş da Recep İvedik'in çok iyi bir film olduğunu düşündüğünü söyledi.Geceye, filmin oyuncularından Tuluğ Çizgen ve Hakan Bilgin ile şarkıcılar Tuğba Ekinci, Yaşar ve manken Nilay Dorsa'nın da aralarında bulunduğu davetliler katıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!