Rastgele bıçakladım

Güncelleme Tarihi:

Rastgele bıçakladım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

TACİZ YÜZÜNDEN CİNAYET DAVASI

Kendisine cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle Veysel Yılmaz'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Halime Ertekin'in 24 yıl ağır hapsi istendi.

Bakırköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada hazır bulunan Halime Ertekin suçlamaları kabul etti. Dul ve iki çocuk annesi olduğunu söyleyen Halime Ertekin, boşanmasına Veysel Yılmaz'ın neden olduğunu ileri sürdü. Ertekin olayı şöyle anlattı:

‘‘Veysel eşim ve çocuklarımla Malatya'da olduğum sırada bir kez evimize gelmişti. Bir süre sonra eve kimliğini bilmediğim birinden telefonlar gelmeye başladı. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. 'Seni seviyorum' şeklinde telefonlar açarak beni rahatsız eden kişinin Veysel olduğu tespit edildi. Bu telefonlar sonrası onunla konuştum. Onunla birkaç kez parkta buluştuk. Telefon kayınpederimin telefonuyla paralel olduğu için tüm konuşmalarımızı duymuşlar. Bu yüzden eşimle ayrıldık. Ben İstanbul'daki babamın yanına geldim. Ancak Veysel burada da beni rahat bırakmadı. Benimle evleneceğini söyleyerek buluşmak istedi. Kabul ettim. Bizi görenler olacağını söyleyerek beni bir akrabasının evine götürdü. Ben, 'Senin yüzünden yuvam yıkıldı. Evlenme işini halledelim’’ dedim. O ise bunu yapamam dedi ve beni taciz etmeye başladı. Ben buna karşı gelince de bana bıçak gösterdi. O soyunduğu sırada bıçağı ben aldım. Ve onu rasgele bıçakladım.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!