Randevu verip linç ettiler

Güncelleme Tarihi:

Randevu verip linç ettiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2006 00:00

Konya’nın Karapınar İlçesi’nde etliekmek dükkanında çalışan evli Mustafa Çenesiz (28) ile iş arkadaşı Nurullah Duranel (19), yaklaşık bir ay önce eğlence olsun diye rastgele çevirdikleri cep telefonundan Ayşe Baloğlu’nun numarasını öğrendiler.

İddiaya göre Çenesiz ve Duranel, evli kadını o günden sonra sürekli telefonla arayıp taciz etmeye başladı. Tacizlere dayanamayan Ayşe Baloğlu durumu eşi Doğan Baloğlu’na söyledi. Eşinin isteği üzerine Ayşe Baloğlu, Çeneci ve Duranel’e buluşmak için randevu verdi.

Tuzak kurdular

İki arkadaş, önceki akşam randevu verilen yere buluşmaya geldi. Çenesiz, cami önünde bekleyen Ayşe Baloğlu’nun yanına giderken, Nurullah Duranel biraz uzakta bekledi. O sırada ortaya çıkan Baloğlu’nun eşi Doğan Baloğlu ile iki akrabası Çenesiz’i, ardından da kaçmaya çalışan Duranel’i yakaladı. Sopalarla saldırıp linç ettikleri Çenesiz aldığı bıçak darbelerinden yaşamını yitirirken, hastaneye kaldırılan Duranel tedavisinin ardından gözaltına alındı. Baloğlu çifti ile Nizamettin E. ve adı açıklanmayan kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!