Güncel bayram mesajları! 2018 resimli ve kısa bayram mesajları

Güncelleme Tarihi:

Güncel bayram mesajları 2018 resimli ve kısa bayram mesajları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2018 09:38

Bayram mesajları günün araştırılan konuları arasında yer almaya devam ediyor. Mübarek Cuma günü dolayısıyla daha fazla bir öneme sahip olan bayram mesajları, resimli ve yazılı seçenekleri ile gündemdeki konu olmayı sürdürüyor. İşte, yakınlarınıza, dostlarınıza gönderebileceğiniz birbirinden güzel resimli ve yazılı bayram mesajı seçenekleri

Haberin Devamı

Bayram mesajları, görüşme ihtimalinizin olmadığı kişilerin telefonlarını şenlendirecek. Bayramın ilk günü milyonlarca kişinin telefonunu süsleyecek olan resimli ve sözlü bayram mesajları, günün sorgulanan hususu oldu. Cep telefonları dışında sosyal medyayı da süsleyecek olan kısa ve resimli mesajlar, günün popüler konusu olacak. İşte, bu kapsamda değerlendirebileceğiniz birbirinden güzel bayram mesajları derlemesi..

Bugün bayram.. Ramazan ayının bitiminin ardından bu sabah kılınan bayram namazı ile ramazan bayramı başladı. Akrabalarından, arkadaşlarından uzakta olanlar bayram mesajları ile sevdiklerine ulaşıyor.. İşte en güzel bayram mesajları

Ramazan Bayramı mesajları, bayramın başlangıcında internette en çok aranan konularının başında geliyor. İslam alemi en önemli günlerden ve özel günlerinden biri olan bayramlar bu yılda sevinçle kutlanıyor. Vatandaşlar Ramazan Bayramı mesajları ve sözlerini birbirlerine çeşitli mesajlar göndererek bayramlarını tebrik ediyorlar. İnsanlarımızın bir çoğu bayramlarda yüz yüze görüşme imkanı bulsalar da kimi vatandaşlarımız birbirlerinden uzakta oldukları için Ramazan Bayramında en azından bir mesaj atarak sevdiklerini bu özel günde kutlamak istiyorlar. Bu önemli günde kullanabileceğiniz bayram mesajarını sizler için derledik. İşte en güzel Ramazan Bayramı mesajları ve sözleri.

Haberin Devamı

RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun.

Sana gelen her iyilik Allah'tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Haberin Devamı

Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Ramazan Bayramı geldi, hoş geldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun…

Dualarım sizinle Bir dahaki Ramazan Bayramında güzel anılara imza atmak dileği ile Ramazan Bayramınız Hayırlı Olsun.

Haberin Devamı

Dünya'da ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Adaletin terazisi, Varlığın Yaratıcısı, merhametin tek göstergesi Olan Yüce Yaratan ALLAH Hayırlı Dualarda Bulunan Muminlerinin Dualarını Kabul Eder, Bu hayırlı bayramda Dualarımız Yüce ALLAH a Mübarek Ramazan Bayramınız Hayırlara Vesile Olur inşallah.

Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.

Haberin Devamı

Huzur Kalbimizde Olduğu Sürece Gözlerimizde parlayacaktır, Tıp ki Bugün içimizdeki Huzur Gözümüzdeki Işık Gibi, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun..

Dualarım sizinle, bir dahaki ramazan bayramında güzel anılara imza atmak dileği ile ramazan bayramınız hayırlı olsun.

Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Kalplerde sevgi olsun, gözlerimiz ışık dolsun. Ramazan Bayramınız kutlu olsun

Bayramların en güzeli ve hayırlısını diliyorum size. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Ramazan Bayramınız mübarek olsun!

Haberin Devamı

Bugün Bayram! Mübarek Ramazan Bayramı. Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün. Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli bayramlar

Dua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz Dileğiyle Mübarek ramazan Bayramınızı Kutlarım.

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

BAKMADAN GEÇME!