Radyocu gençle buluşan Çiğdem 20 gündür kayıp

Güncelleme Tarihi:

Radyocu gençle buluşan Çiğdem 20 gündür kayıp
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2006 00:00

Ümraniye’de, tatilde tanıştığı radyocu gençle buluşmaya gittiği ileri sürülen 24 yaşındaki Çiğdem Balkamış’tan 20 gündür haber alınamıyor.

Haberin Devamı

Çiğdem’in annesi kızının kadın tacirlerinin eline düşmesinden korkuyor. Bir tekstil firmasında muhasebeci olarak çalışan Çiğdem Balkamış, ailesiyle birlikte 1 Temmuz günü Kefken’de bir çadır kampa tatil için gitti. Çiğdem, çadır kampın işletmecisinin üvey oğlu olan ve İzmit’te bir radyoda DJ’lik yapan 28 yaşındaki S.C. ile tanıştı. Burada dost olan ikili, ailenin 27 Temmuz’da İstanbul’a dönmesiyle vedalaşıp ayrıldı.

İddiaya göre S.C., 28 Temmuz günü Çiğdem’i telefonla arayarak İstanbul’a geldiğini ve kendisine kıyafet almak istediğini söyleyip kendisine yardımcı olmasını istedi. Ümraniye’de oturan Çiğdem Balkamış, annesi Reyhan Özkan’a bir kaç saat içinde döneceğini söyleyip evden ayrıldı ve S.C.’yle buluşacağı yere gitti.

Anne Reyhan Özkan, eşiyle 6 yıl önce boşandığını söyleyerek, "Kızım bir gençle evlilik hazırlığı yapıyordu. S.C. ise evli ve 1 çocuk babası. Kızım kendi isteğiyle kaçmış olamaz" dedi.

S.C. hakkında araştırma yaptırdıklarını ve herkesin hakkında kötü konuştuğunu söyleyen Özkan, "Babasından bin YTL çaldığı, kadın ticareti yaptığı iddia ediliyor. Bu kişinin kızımı satmasından endişeliyim" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!